Published On: Uto, svi 10th, 2022

Na koji način se misli provoditi zaključak HNS-a o teritorijalnoj reorganizaciji BiH?

 

Otkud Bakiru Izetbegoviću tolika moć da bez bilo kakvih političkih posljedica odbije posredovanje Emmanuela Macrona, Ursule von der Leyen i Charlesa Michela u pregovorima oko izbornog zakona?

Analizirat će se svi scenariji koji preostaju hrvatskim strankama za predstojeće izbore po diskriminacijskim pravilima. Na koji način se misli provoditi zaključak HNS-a o teritorijalnoj reorganizaciji BiH i je li riječ o hrvatskoj federalnoj jedinici?

O tim i drugim aktualnim pitanjima za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori politolog Danijel Vidović.

Urednik i voditelj Kompasa je Miroslav Vasilj.

Emisija se emitira u utorak u 20 sati i 5 minuta u programu Televizije Herceg-Bosne, a u srijedu u 16 sati i 5 minuta u programu Radija Herceg-Bosne.

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Blanka
Blanka
18 dana prije

Nu, kako rece lani u sijecnju jedan visoko rangirani ublehas iz adezej partije – “Da sam zelio treci entitet, dobio bih ga”.

Da li se onda na osnovu prethodne cinjenice da zakljuciti da taj isti mszgov i njegova klepto bagra nisu zeljeli primjene izbornog zakona? Odavna tvrdim da je toj klepto partiji u interesu Status quo, i moje misljenje dokazuje izjava iste te bitange da imaju 150 dana da se spreme za izbore.

Zaključci su napisani Pro forma, da bi se simulirao rad i dala “ozbiljnost” kongresu hijena nazocnih na istom. Sve su to mrtva slova na papiru, kao i sve prije i nakon toga. Sta drugo ocekivati od bagre nagurane u udrugu za pisanje jalovih zakljucaka i priopcenjs. Pljuc!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
18 dana prije

Pa mad bi hdz dobio trci entitet oni bi ga ponovo prodali kao sto su to uradili 94.god,zali boze mladih zivota,lopovi ih mobilizirali nakrali sd pa prodali, a ljudi u crnu zemlju a oni se i dan danas sepure i stavljaju se ispred naroda da ga ponovo zajebu.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
18 dana prije

Još je u vas dobro u nas muslimana bitka oko kontejnera u džamijama ne smiješ skinuti cipele al i bolje bar ne smrdi ko dosad

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
18 dana prije

😂😂😭

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
18 dana prije

To ti ozbiljno?

StjepanTomašević🇭🇷
StjepanTomašević🇭🇷
18 dana prije

Može i to lako i jednostavno za početak osigurati gdje ćemo deponirat naš novac a što se tiče zajedničke blagajne to jednostavno može na ovaj način🖕!

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
18 dana prije

Nikako.
Svaki pokusaj ostvarenja bobanovih planova u BiH sasjeci cemo u korijenu.
Kao sto smo sasjekli njegovu zlocinacku tvorevinu.
Uzepe bolest ce biti porazena.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
18 dana prije

Jarane pa i mi smo UZP jel ti iko javio, nećeš mene posvađati s mojim komšijama hercegovcima a oklen ti pišeš holandija austrija