Srijeda, 17 srpnja, 2024

NA DESETINE SMAKNUĆA: Buldožder, najokrutniji koljač Islamske države

Must Read

Buldožer je do sada izvršio na desetine smaknuća, ali je uvijek preko lica imao kapuljaču, tako da se do sada njegovo lice nikada nije vidjelo

Islamska država objavila je novu snimku pogubljenja zatvorenika i po prvi se na njima vidi lice najozloglašenijeg krvnika Islamske države. Riječ je o muškarcu kurdskog porijekla, kako piše Daily Mail, ima 130 kilograma i zovu ga Buldožer, što je skraćena izvedenica od ‘Buldožer iz Faludže’.

Prije nego je trojici zatvorenika odrubio glave, zaprijetio je Pešmergama, odnosno Kurdima koji se bore protiv Islamske države, kao i kurdskom predsjedniku Masoudu Barzaniju. Pretpostavlja se da su trojica zatvorenika na snimci Kurdi.

Buldožer je do sada izvršio na desetine smaknuća, ali je uvijek preko lica imao kapuljaču, tako da se do sada njegovo lice nikada nije vidjelo. Ova najnovija snimka prikazuje Buldožera kako s glavom jednog od pogubljenih hoda po ulici grada za koji se pretpostavlja da je negdje u Iraku.

Buldožer je, prema pisanju svjetskih medija, ubijao i djecu, a Omar, 14-godišnji Sirijac je ispričao kako mu je Buldožer odrezao ruku i stopalo jer se odbio priključiti snagama Islamske države.

Omar je u zatočeništvu u Islamskoj državi proveo mjesec dana tijekom kojih je brutalno mučen, a ispričao je kako je Buldožer okupio veliki broj djece da dođu gledati kako mu reže ruku i stopalo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -