Published On: Uto, ožu 14th, 2023

Muškarci oprez: Ne dirajte Lejlu Kašić

Lejla Kašić, producentica emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog glazbenika Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje.

“U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na razinu tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tok događaja i trenutak u kojem je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog”, rekla je producentica za Novu.rs i dodala:

“Smatram da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a, te da će moj nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzom reakcijom na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na razini silovanja ili femicida.”

Podsjetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentica emisije “Dnevnica” Lejla Kašić za seksulano unemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reagira.

Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili priopćenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni glazbenik biti suspendiran. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
16 dana prije

Koja kuja. Dobra promocija smrdulje

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
16 dana prije

Saberi se.
Ne znam je li istina ili nije ali priznaj da su muskarci sebi dosta dali za pravo da se odnose prema zenama u javnom prostoru nepristojno i neprihvatljivo. Svi smo mi culi i vidjeli za nekog takvog i svjedocili takvoj situaciji nazalost.

Mićo Mićić
Mićo Mićić
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
16 dana prije

Ne, stvarno je istina šta govori. Probao sam i ja malo, ali me je šutnula u jaja. Dok sam se previjao od bolova na podu, ona mi kazala da mrzi nas lojave Srbe i da se gadi na njihovu nehigijenu, crnu masnu kožu i bazdu na beli luk.

Last edited 16 dana prije by Mićo Mićić
Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
16 dana prije

Sad ce komentari usamljenika pljussstati na racun djevojke.

Kredigs
Kredigs
16 dana prije

Rambo Amadeus Svjetski Kilo Car

Anonymous
Anonymous
16 dana prije

Bahlijska dronfulja