Published On: Ned, lip 6th, 2021
#3rd | By Desk

MUP HNŽ Provjeravamo videonadzore, otkrit ćemo uskoro tko su sudionici pucnjave u Mostaru

Pregledavamo videonadzore, imamo tragove koji bi nam trebali pomoći u otkrivanju sudionika pucnjave u Dubrovačkoj ulici – rekli su iz MUP-a HNŽ za Pogled.ba nakon što smo tražili najnovije informacije o pucnjavi u jednoj od najprometnijih ulica u Mostaru.

Kako su nam rekli iz MUP-a, građani su prijavili pucnjavu oko 16:45, pucalo se navodno iz vozila u pokretu, a jedan od metaka je završio u obližnjem ugostiteljskom objektu. Na svu sreću, povrijeđenih prolaznika nije bilo.

-Sve raspoložive snage su na terenu, detaljno provjeravamo svaki trag i sigurni smo kako ćemo uskoro otkriti tko je sudjelovao u ovome događaju – zaključili su iz MUP-a HNŽ-a, te dodali kako su se već pojavile određene informacije o sudionicima pucnjave koje se ne mogu potvrditi.

Građani su uznemireni zbog ovoga događaja, osobito zbog činjenice da ovim dijelom grada nedjeljom poslijepodne šetaju obitelji sa djecom.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>