Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

MUHAMED MAHMUTOVIĆ: Ambasadori su špijuni, koje svaka ozbiljna država drži na oku i dalje od važnih informacija!

Must Read
Ambasadori su špijuni, koje svaka ozbiljna država drži na oku i dalje od važnih informacija!

 Koliko ti mora biti porobljena svijest i kakva si kukavica da ove međunarodne mudrosere i korumpirane ambasadore zoveš partnerima? “Vidjet ću šta kažu međunarodni partneri”! To mi odzvanja u ušima cijeli dan. Kako je to jadno i podanički reći, Bože dragi!
Pa ovo je tvoja država debilčino jedna, da su se međunarodni mudroseri pitali do sad je ne bi bilo. Odbranili su je ljudi kojima su ti “međunarodni partneri” svezali ruke na leđa!
Pa ko ti je doveo kršćanskog ekstremistu Šmita, da ti pravi Palestinu od države? Baš ti, koje ti partnerima zoveš debilčino!
U politici te cijene onoliko koliko si im spreman problema napraviti, nema tu partnerstva ni emocija, pogotovo ako si musliman, bez obzira što si crven i što ti njima govoriš, ja samo to ime nosim, nemam ja s tim ništa…
Molim ove mlađe generacije da zapamte. Nikad ne treba dati glas onom ko se ne osjeća suveren u svojoj državi. Ko po svoje mišljenje mora u američku ambasadu ili bilo koju drugu! UPAMTITE, ambasadore stranih zemalja u svakoj zemlji smatraju špijunima i drže ih na oku! A kod nas se oni ponašaju ko neki gubernatori!
Ma pogledajte onog Albina Kurtija. Njegovog predhodnika Tačija su ucjenili Haškim sudom, da potpiše osnivanje republike srpske na Kosovu. I slagali ga, naravno, opet ga zatvorili. Ali ovaj to ne priznaje i neda. Može onaj “Pablo” Eskobar da oblijeće, prijeti, ucjenjuje…čovjek ne da! I tačka!!!
A kod nas obični ambasador, Marfi, koji bi trebao biti sretan što je lijepo primljen ovdje, podržava Šmita u nacističkim riješenjima Izbornog zakona, lobira zastupnike i formira vlast po nekoj svojoj viziji ili viziji onih koji su ga izlobirali, a naši teletabisi mirno pred njim stoje, kao da se sve dešava u Njujorku, ne u Sarajevu!
Ma stidite se kukavice!

Muhamed Mahmutovic l senzor.ba
- Advertisement -

24 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Unblemished Omerta

Finally! That was, I suppose, the first thought that came to the minds of most normal people in Bosnia...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -