Četvrtak, 18 travnja, 2024

MRTAV HLADAN: Geert Wilders traži zatvaranje džamija i zabranu Kurana

Must Read

Stranka Geerta Wildersa ušla je u izbornu kampanju sa radikalnim populističkim zahtjevom da se u Nizozemskoj zatvore sve džamije i zabrani Kuran. Wilder je svoj stranački program za parlamentarne izbore 2017. objavio u četvrtak navečer putem Twittera, s naglaskon na “de-islamizaciju” njegove zemlje.

Prema posljednjim anketama, PVV bi mogao biti najjača snaga na izborima. U izbornom programu zahtijevaju “zatvaranje svih džamija i islamskih škola, zabranu Kurana.” Više detalja nije objavljeno. Wilders također namjerava migrantima iz muslimanskih zemalja zabraniti ulazak u Nizozemsku, zatvoriti centre za azilante i zabraniti javno nošenje odjevnih predmeta koji skrivaju lice žene.

Državna izdvajanje za pomoć nerazvijenima i druga, po njegovom sudu, nepotrebna ulaganja trebalo bi preusmjeriti u jačanje vojnog i policijskog proračuna, navodi se u Wildersovom političkom programu.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -