Published On: Fri, Aug 18th, 2017
#3rd | By Desk

MOSTAR: Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći

Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 južnom ulazu u Mostaru u četvrtak oko 21:45 sati, doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće.

Dvije ozlijeđene osobe zbrinute su u Županijskoj bolnici ‘dr. Safet Mujić’, dok je jedna osoba prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu na Bijelom Brijegu.

U prometnoj nesreći sudjelovali su Audi, Fiat i Renault, a zbog ove prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone u oba smjera.

Na terenu su bile ekipe Policijske uprave Mostar i Hitne pomoći Mostar. Saznajemo kako su u ovoj nesreći intervenirali i mostarski vatrogasci koji su pomogli da se unesrećeni izvuku iz vozila.

Najmanje jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a o nesreći je upoznat dežurni tužitelj po čijoj naredbi su vozila izuzeta u krug Policijske uprave Mostar radi vještačenja ispravnosti.

Do okončanja očevida, kojeg su uradili službenici Policijske uprave Mostar, i uklanjanja vozila s kolnika, ovim dijelom magistralne ceste prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem vozila.