Published On: Sri, stu 14th, 2018
#3rd | By Desk

Mostar postaje prioritet Čovićevog političkog djelovanja

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sastao se s veleposlanikom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Bosni i Hercegovini Matthewom Fieldom. Hrvatski član Predsjedništva BiH Čović je informirao veleposlanika Fielda o trenutačnoj političkoj situaciji u BiH, s posebnim osvrtom na izborne rezultate.

Istaknuo je kako je, sa stanovništva poštivanja principa ustavnosti, demokratičnosti i vladavine prava, osobito važno osigurati zaštitu načela legitimnog predstavljanje konstitutivnih naroda na svim razinama vlasti. Bilo je govora i o Mostaru, kada je Čović kazao da će rješenje problematike grada na Neretvi biti jedan od prioriteta njegovog budućeg političkog djelovanja.

Kada je u pitanju NATO ocijenjeno je potrebnim dodatno intenzivirati sve aktivnosti, kako bi se što prije aktivirao Akcijski plan za članstvo MAP. Na kraju susreta, Čović je zahvalio veleposlaniku Fieldu na dosadašnjoj potpori, te poželio sreću i uspjeh u nastavku njegovog veleposlaničkog mandata, priopćeno je.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare