Published On: Sri, srp 13th, 2022

MOL ima samo jedan cilj – ukinuti presudu protiv Hernádija

Reakcije MOL-a nakon arbitražne presude pokazuju da je sudbina prvog čovjeka MOL-a i jednog od najpovjerljivijih ljudi mađarskog premijera Viktora Orbána za njih pitanje broj jedan – te da sada pokušavaju iskoristiti arbitražu kako bi izbrisali pravomoćnu presudu hrvatskog suda

Nakon arbitražne presude između MOL-a i Vlade u vezi plinskog biznisa, ponovno se pokazalo da je najvažnije pitanje za MOL sudbina njihova čelnog čovjeka Zsolta Hernádija, čovjeka kojem je u Hrvatskoj presuđeno da je u ime MOL-a podmitio bivšeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera. Zbog te činjenice Hernádiju je već 10 ili više godina onemogućeno slobodno kretanje izvan Mađarske jer se i dalje nalazi na tjeralici Interpola te je za njim i dalje na snazi europski uhidbeni nalog, a Hrvatska i dalje službeno traži njegovo izručenje. Da su i tjeralica i nalog na snazi Nacionalu su i službeno potvrdili iz hrvatske Vlade, a također su potvrdili i da Hrvatska i dalje traži izručenje Zsolta Hernádija….

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Josip Broz TiTo🇭🇷
Josip Broz TiTo🇭🇷
1 mjesec prije

Ivo Sanader……na kolac!

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ispod Racanove vlade,komunisti su zapoceli prodaju Ine.

Anonimac
Anonimac
30 dana prije

Komunisti su zapoceli korupciju,tj. rasprodaju Hrvatskih dobara!

Anonimac
Anonimac
30 dana prije

Sve su komunisti kontrolili,svi direktori tvornica i svih dobara bili su njihovi clanovi. Ili su rasprodali ili bankrotirali.