Published On: Čet, tra 29th, 2021
#3rd | By Desk

Modni brend torbi iz Tomislavgrada My Lovely Bag i u pandemijskoj godini uspijeva zaraditi mjesečno 25 plaća

Gledatelji će imati priliku čuti i vidjeti kakav je put nastanka jedne torbice, od ideje do konačnog proizvoda, te što je motiviralo za pokretanje upravo ovog posla.

 „Kao i svakoj ženi, tako su i meni cipele i torbe fetiš. Nisam bila zadovoljna s ponudom torbi koje sam mogla kupiti u dućanu, pa sam došla na ideju da sama sebi napravim torbicu. Budući da nisam znala šiti, pronašla sam šnajdericu koja je po mojoj zamisli sašila torbu i tako je krenula My Lovely bag priča, prije točno deset godina“, objašnjava Marija, dizajnerica danas poznatog brenda torbi koje su osvojile europsko tržište.

Gledateljima će otkriti kako i zašto su torbice iz Tomislavgrada osvojile žene u BIH, Hrvatskoj, Češkoj, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji, (zemljama u kojima se nalaze njihovi prodajni dućani), ali i ostatku Europe, preko online prodaje.

Svi ljubitelji mode znaju da je predstavljanje kolekcije u Milanu zaista poseban trenutak u karijeri svakog dizajnera, pa tako i Marija upravo kao krunu dosadašnjeg rada ističe sudjelovanje na Milan Fashion Weeku prošle godine, na kojemu je MLB bio prvi bh brend koji je dobio priliku za to.

Vidjet ćemo i torbe za kojima su „poludjele“ žene nakon prikazivanja na ovom modnom događaju.

Ručno rađene torbe, sa vrlo malo strojne obrade, od visokokvalitetnih eko materijala, od kojih neke materijale i sama dizajnira sa svojim timom, ono su po čemu se ove torbe razlikuju od ostalih na tržištu. Osim materijala, posebne i unikatne su i kopče koje izrađuju.

Gdje pronalazi inspiraciju za kolekcije, kako uspijeva opstati u doba pandemije i prodajom torbica zarađivati 25 plaća mjesečno, s kojim influensericama voli surađivati, samo su neke od brojnih tema o kojima će večeras razgovarati sa Snježanom Delić, urednicom i voditeljicom emisije „Vrijeme je za goste“.