Published On: Pon, pro 20th, 2021

Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja Pfizerom

VLASTI Novog Zelanda priopćile su danas kako su ustanovile da je smrt 26-godišnjaka povezana s cijepljenjem prvom dozom cjepiva Pfizer i pojavom miokarditisa, rijetke upale srčanog mišića.

Radi se o drugom smrtnom slučaju evidentiranom u toj zemlji, a koja je povezana s rijetkom nuspojavom nakon cijepljenja, piše Reuters.

“Prema trenutačno dostupnim informacijama, odbor smatra da je cjepivo vjerojatno uzrokovalo pojavu miokarditisa”, priopćio je novozelandski Odbor za nadzor sigurnosti cjepiva.

Umro unutar dva tjedna nakon cijepljenja

Mladić, koji je umro unutar dva tjedna od primanja prve doze, nije tražio liječničku pomoć ili tretman za svoje simptome.

Odbor za sigurnost cjepiva je također naveo da su razmatrane još dvije smrti, uključujući 13-godišnjaka, od miokarditisa, a koje se mogu povezati s cijepljenjem. Još uvijek se analiziraju podaci o smrti djeteta, no utvrđeno je da smrt muškarca u 60-ima vjerojatno nije bila povezana s cjepivom.

Unatoč rijetkim nuspojavama, Odbor i dalje smatra da prednosti cijepljenja uvelike nadilaze rizik od mogućih nuspojava.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

Ma rijetka pojava miokarditisa. Milijuni rijetkih slučajeva…. skroz ali baš rijetki… evo ja ih znam 10 rijetkih…

Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

111 pilota u SAD-u umrlo u prvih 9 mjeseci ove godine…. isto od ” rijetkih” nuspojava. 1750 posto više nego u 2020 god u ” pandemiji”. Sportaši se ruše na DNEVNOJ bazi. 7000 posto više smrti na terenima. Traje GENOCID.

TREF
TREF
7 mjeseci prije

ZEMLJA JE RAVNA PLOĆA

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  TREF
7 mjeseci prije

Tako je. a ovog dečka od trinaest godina su ubili ravnozemljaši OPRANI MOZGU IMBECILNI

Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

“Unatoč rijetkim nuspojavama, Odbor i dalje smatra da prednosti cijepljenja uvelike nadilaze rizik od mogućih nuspojava.” Koje prednosti? Možeš se opet zaraziti, moraš se stalno cijepiti, opet se testiraš, možeš prenijeti bolest… pa ovo je za IDIOTE totalne. Priručnik za SAMOUBOJICE.