Published On: Čet, pro 14th, 2017

MLADENCI ŠOKIRALI IDEJOM: Konačno se netko našalio na račun “savršenih” svadbenih fotografija

Fotografije su danas postale jednom od najvažnijih stavki vjenčanja, a mnoge mladenke uopće ne razmišljaju o cijeni kada je riječ o fotografima već žele imati najljepšu moguću uspomenu na taj dan.

No, ono što je učinio jedan par iz Nizozemske ne viđa se često.

Za razliku od uobičajenih fotografija kakvima nas svi bombardiraju na društvenim mrežama, ovaj par odlučio je napraviti nešto drukčije. Da stvar bude još čudnija, ideju za fotografiju o kojoj cijela Nizozemska priča dala je mladoženjina majka.

Fotograf Michel Klooster par je snimio u šumi među drvećem, ali u pozi kakvu još – usudili bismo se reći – nikad nismo vidjeli. Mladenka je, naime, kleknula u vjenčanici dok mladoženja ispred nje stoji spuštenih hlača pa izgledaju kao da ga ona oralno zadovoljava. Par to, naravno, ne radi već samo pozira, no fotografija je ipak mnoge prevarila.

Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmijenili zavjete i službeno su vjenčani – napisao je pod fotografiju nizozemski fotograf. Nakon što je podijeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf Klooster već je dobio tri zahtjeva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

Svi koji misle da je ovo uvredljivo još žive u 1996. godini.

Ovo su zanimljive fotografije koje će i za deset godina zabavljati mnoge – kaže fotograf.