Published On: Sri, srp 8th, 2020

MIRNA ZIDARIĆ Poznata hrvatska voditeljica preboljela koronu: “Klicala bih na sav glas”

Mirna Zidarić je objavom na Instagramu otkrila da je napokon dobila negativne rezultate na testu na koronu.

“Kada vam se život okrene naglavačke zbog plusa, a nigdje Amera i Rusa…Već prostom oku nevidljivog, ali psihički i fizički razarajućeg virusa…”, započela je u šaljivom tonu.

“Zvuči kao potencijalni lakoglazbeni hit, no mogu ja sad iz sveg glasa pjevati od radosti zbog upravo pristiglog negativnog testa, no nije mi do pjesme jer razinu emotivnih i fizičkih uspona i padova proživljenih u samo dva tjedna teško je artikulirati u slušljivoj formi iako bi klicala na sav glas”, napisala je Mirna.

U nastavku je opisala svoje iskustvo i kako se nosila s bolešću.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kada vam se život okrene naglavačke zbog plusa, a nigdje Amera i Rusa… već prostom oku nevidljivog, ali psihički i fizički razarajućeg virusa… . Zvuči kao potencijalni lakoglazbeni hit, no mogu ja sad iz sveg glasa pjevati od radosti zbog upravo pristiglog negativnog testa, no nije mi do pjesme jer razinu emotivnih i fizičkih uspona i padova proživljenih u samo dva tjedna teško je artikulirati u slušljivoj formi iako bi klicala na sav glas. . Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima. Fizički valja biti u dobroj formi, ali ni to nije garancija da ćete neokrznuti proći. U mom slučaju bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća (ne pitajte kako znam…;). Psihički je mnogo izazovnije jer postoji bezbroj nepoznanica, poput one u kojem će se smjeru bolest razvijati, koja ti je slaba točka, a ni ne znaš da ju možda imaš, strepiš za svoje bližnje i daljnje kontakte jer kako se nositi s krivnjom ako se nekome nešto zakomplicira iako znaš da si bio odgovoran, gotovo religiozno slijedio upute, a evo te skršenog i nemoćnog u postelji. . No onda uslijedi drugi emotivni ekstrem, količina potpore i ljubavi od znanih i neznanih daje vam snage da izdržite, a u vama plamti iskonski poriv da ih sve odreda zagrlite, jer upravo toga ste se ustručavali mjesecima i nije pomoglo. Stoga sada svakog virtualno privijam i kažem od srca hvalaaaa❤️❤️❤️ . Najveće hvala ide doktoricama Marini i Eriki(vidi raniji post), ali i predragim udomiteljima naših sinova koji su odmah i bez dodatnih pitanja rekli može…a taj može x2 na 14 dana neprocjenjive je vrijednosti.🙏🙏🙏🙏 . Mnogi su se pokazali većima od onog što očekuješ i to je jedan od onih razloga zbog kojih je vrijedilo prolaziti ovo iskustvo, dok su tek rijetki opravdali svoj besmisleni bitak. . Naravoučenja nema. I dalje vjerujem da je ideja @djokernole plemenita i pohvalna, ali bi i on vjerujem, kao i svi mi željni sportskog i profesionalnog adrenalina drugi put postupio opreznije. . Za kraj rezultat kvalifikacija @adriatourofficial Mirna Zidaric – Koronavirus 6:7, 6:2,6:0✌️✌️✌️ Voli vas vaša omiljena negativka💪🥂🍾 Pazite se, volite se i budite odgovorni🙌

Objavu dijeli Mirna Zidaric (@mirnazidaric)

“Ono najvažnije je da ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima. Fizički valja biti u dobroj formi, ali ni to nije garancija da ćete neokrznuti proći. U mom slučaju bilo je podnošljivije od gripe i upale pluća (ne pitajte kako znam…;). Psihički je mnogo izazovnije jer postoji bezbroj nepoznanica, poput one u kojem će se smjeru bolest razvijati, koja ti je slaba točka, a ni ne znaš da ju možda imaš, strepiš za svoje bližnje i daljnje kontakte jer kako se nositi s krivnjom ako se nekome nešto zakomplicira iako znaš da si bio odgovoran, gotovo religiozno slijedio upute, a evo te skršenog i nemoćnog u postelji”, piše ona.

Na kraju je priznala da joj je puno značila velika potpora koju je dobila te je zahvalila svima.

“No onda uslijedi drugi emotivni ekstrem, količina potpore i ljubavi od znanih i neznanih daje vam snage da izdržite, a u vama plamti iskonski poriv da ih sve odreda zagrlite, jer upravo toga ste se ustručavali mjesecima i nije pomoglo. Stoga sada svakog virtualno privijam i kažem od srca hvalaaa. Najveće hvala ide doktoricama Marini i Eriki(vidi raniji post), ali i predragim udomiteljima naših sinova koji su odmah i bez dodatnih pitanja rekli može…a taj može x2 na 14 dana neprocjenjive je vrijednosti. Mnogi su se pokazali većima od onog što očekuješ i to je jedan od onih razloga zbog kojih je vrijedilo prolaziti ovo iskustvo, dok su tek rijetki opravdali svoj besmisleni bitak”, zaključila je.

Na kraju je dodala da i dalje vjeruje da je Đoković imao dobru ideju, no da su svi trebali biti oprezniji.

“I dalje vjerujem da je ideja Novaka Đokovića plemenita i pohvalna, ali bi i on vjerujem, kao i svi mi željni sportskog i profesionalnog adrenalina drugi put postupio opreznije.  Za kraj rezultat kvalifikacija Adria Toura. Mirna Zidaric – Koronavirus 6:7, 6:2,6:0. Voli vas vaša omiljena negativka. Pazite se, volite se i budite odgovorni”, poručila je.

Podsjećamo, Mirna Zidarić se koronavirusom zarazila na Adria Touru u Zadru gdje je intervjuirala Bornu Ćorića koji se također pokazao pozitivnim na covid-19.