Published On: Pet, lip 17th, 2022

Milijunaš iz Kanade prije 23 godine sve rasprodao i počeo graditi dvorac u Međugorju: “Moj muž je promijenio život iz temelja”

To se promijenilo kada je se krajem 90-ih u Međugorje iz Kanade doselio bračni par, Patrick i Nancy Latta.

Godine 1999. počeli su izgradnju dvorca, a taj proces traje i danas, odnosno, već 23 godine svakodnevno se radi na gradnji ovog velebnog imanja.

Kada je imao 14 godina Patrick je pohađao katoličku školu gdje je doživio nešto što ga je duboko ranilo. Tada je odlučio da Boga nema i tako je živio punih 48 godina. Bio je veliki biznismen i kroz život je zaradio milijune. Prije Nancy, bio je dva puta u braku te je s bivšim suprugama dobio četvero djece.

Kada su djeca odrasla, imala su sve što se novcem moglo kupiti, ali su ih proganjale ovisnosti o drogama, alkoholu i nemoralnim životnim stilovima.

Kako je kasnije svjedočila, tada joj to nije značilo baš ništa i dala je suprugu knjigu da je baci u smeće. No onda se dogodilo nešto neočekivano.

“Moj suprug je otvorio knjižicu Gospinih poruka iz Međugorja. Pročitao je jednu poruku i počeo plakati. Taj čovjek, veliki biznismen koji nije vjerovao nikome i u ništa u tom trenutku je promijenio svoj život iz temelja”, ispričala je Nancy jednom prilikom.

Sve što su imali u Kanadi su prodali, doselili u Međugorje i počeli graditi dvorac.

Ostatak teksta sarajevskog portala Klix.ba pročitajte ovdje.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
branitelj
branitelj
16 dana prije

milijunašu iz kanade, zapalio si portale ovih zgubidana, ima te na svim, za mnoge si niko i ništa, moli se bogu i budi skroman, a ne lopovčina….

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
16 dana prije

Grozan kič, neukusno.

malograđanin
malograđanin
Šta ti kažeš na ovo?  Martina Mlinarević
14 dana prije

Apsolutno se slažem, a sramotno je koliko naši lokalni portali (ne nužno Poskok, nego npr. ČaPortal) prenosi ovo i slična nelegalna, nakaradna i kičasta sr*nja s nesarkastičnim podnaslovima “pogledajte ovo predivno ostvarenje”.