Srijeda, 17 srpnja, 2024

MILIJAN BRKIĆ ERCEGU U “OTVORENOM”: Bio si osobni Mladićev snimatelj 1991. godine

Must Read

Kod voditelja Mislava Togonala na HTV-u u emisiji “Otvoreno” gostovali su „šatoraši“ z Savske ulice i ratni veterani Đuro Glogoški i Miodrag Demo, a kraj njih su sjedili glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić i  SDP-ovac Franko Vidović, dok je na izravnoj vezi bio organizator protuprosvjeda Zoran Erceg.

 

Tema emisije bila je prepisani diplomski rad Milijana Brkića “Vase”, a kako je emisija odmicala napetost je rasla.

 

Najviše je, očekivano, „frcalo“ na relaciji između Zorana Ercega i Milijana Brkića.

Zoran Erceg podsjetio je kako je Tomislav Karamarko nedavno izjavio sramotnu stvar da moral nije važan. “Ako je moral relativan, onda su zakoni relativni, Domovinski rat je relativan, zar je to poruka koju želimo poslati našim mladima i djeci?”, pitao se Erceg. “Kakvu poruku Brkić i HDZ šalju ako se diploma može prepisati, zašto djeca i studenti ne bi prepisali”, rekao je.

Ercegu je odgovorio Milijan Brkić.

 

“Svoju moralnu vertikalu on je pokazao 1991. kao osobni snimatelj ratnog zločinca Ratka Mladića”, rekao je Milijan Brkić.

 

“Gospodine Brkiću, 25 godina je prošlo od rata, bili ste u policiji. Zašto niste obavili svoj posao, zašto me niste procesuirali ako smatrate da je to istina. Evo, ja vam bacam rukavicu, procesuirajte me, pokušajte to dokazati. Sramite se zbog poruke koju sada šaljete”, rekao je Erceg na što je Brkić dodao da Erceg nije odgovorio na pitanje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Ljubuški – ponuda uz Trebižat sve primamljivija

Ljubuški privlači sve više gostiju sa svojom ponudom na Trebižatu. Kravica ili Koćuša odavno su poznata odredišta ljubitelja prirode...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -