Published On: Sat, Dec 14th, 2013

PRVO SKOČI PA RECI “ZA DOM”: Svaki put kad ustane Martina kaže ‘Za dom spremni’

Glasnogovornica Federalnog ministarstva turizma i okoliša Mija Martina Barbarić, koja je proustaškom porukom na Facebooku izrazila podršku hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću, gostovala je večeras u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem i još jednom potvrdila da se ne kaje zbog pokliča.

Mija Martina suočena je s disciplinskom prijavom, a u početku razgovora kazala je da se ne brani i ne opravdava.

Tvrdi kako je status bio podrška Josipu Šimuniću kojeg su pljuvali. Izjavila je i kako je isključivo riječ o domoljublju te da ljudi to stavljaju u neki drugi kontekst.

Kazala je kako je taj pozdrav nešto što je “od bana Josipa Jelačića i Nikole Šubića Zrinjskog ljude asociralo na dom”. Kazala je i kako se ne inati inzistirajući na tom pozdravu te da svaki put kada se ustane kaže “Za dom spremni”.

Ovo nije inat, smatram da nisam apsolutno ništa krivo rekla, nisam nikoga uvrijedila statusom koji sam napisala na svom privatnom profilu u privatno vrijeme“, izjavila je Barbarić koja smatra da neće biti kažnjena u instituciji u kojoj radi jer to “zakonski ne pije vodu”, rekla je bivša pjevačica gostujući na FACE TV.index l bljesak