Published On: Pon, srp 23rd, 2012

Messi za medije neprimjetno posjetio Međugorje?

Najbolji nogometaš svijeta, krilni napadač Barcelone i nogometne reprezentacije Argentine Lionel Messi bio je u Međugorju, potvrdio je za Dnevni list jedan od međugorskih vidjelaca Ivan Dragičević.

– Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost, rekao je kratko Dragičević.

On je pojasnio kako je Messi proveo određeno vrijeme s njim, no nije mogao davati bilo kakve detalje. Tako je ostalo nejasno kada je Messi stigao i gdje je sve bio, budući da su brojni u Međugorju čuli da će doći, ali nitko ga nije vidio. Ono što se sigurno zna je to da je u subotu poslijepodne bio na treningu u Barceloni.

Tijekom proteklih nekoliko dana pojavile su se oprečne informacije o njegovom dolasku, tako da se sve do posljednjeg trenutka nije znalo kada dolazi i gdje će boraviti. Bilo je i najava da bi trebao odsjesti u hotelu “Grace”, no te su se informacije na kraju pokazale netočnima, odnosno u tom nam hotelu nisu uspjeli potvrditi da je Messi upravo kod njih rezervirao smještaj.

S druge strane, u župnom uredu u Međugorju nisu mogli davati više informacija o kretanju Messija, budući je za njih svaki hodočasnik jednak i svatko ima svoja prava na privatnost, navodi Dnevni list.

U posljednje vrijeme Međugorje su posjetili brojni sportaši, počevši od Roberta Mancinija, trenera Manchester Cityja, Gianluigija Buffona, vratara reprezentacije Italije i Juventusa, te Davida Diehla, velike zvijezde američkog nogometa i člana New York Giantsa koji je hrvatskih korijena.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare