Published On: Sat, Jun 24th, 2017

MEDALJON MAJKE BOŽJE OD KAMENITIH VRATA: Hrvatska predsjednica darivala Vučićevu suprugu koja je nedavno rodila sinaZAGREB – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su odnosi Srbije i Hrvatske uvek bili kičma odnosa u regiji.

“Mislim da su naši odnosi uvek bili i uvijek će biti kičma odnosa u cijeloj regiji.”

Predsjednica Grabar-Kitarović i ja dogovorili smo se da ćemo se naći i dva-tri problema pokušati da rješimo u idućih šest mjeseci”, rekao je Vučić u intervjuu HRT-u, nakon jučerašnje svečanosti povodom inauguracije.

On je rekao da je izuzetno zadovoljan što je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila na svečanosti povodom inauguracije.

“To je od velikog značaja za naše odnose. Time se pokazalo poštovanje prema Srbiji, a i veliko poštovanje koje Republika Srbija ima prema Republici Hrvatskoj”, rekao je Vučić.

Hrvatska televizija ističe i da je to prvi intervju predsjednika Srbije nakon jučerašnje svečanosti, a integralni intervju bit će emitiran  u Dnevniku HRT-a u 19 sati.

Inače Kolinda Grabar Kitarović supruzi predsjednika Vučića, poklonila je medaljon majke Božije  od Kamenitih vrata, kao dar povodom rođenja sina.

Predsjednik Vučić kazao je da mu je jako drago što je prisutnost Kolinde Grabar Kitarović privukla toliku pažnju medija.