Published On: Sub, velj 4th, 2023

Izdajnik tvrdi da je Vatikan bio najveći saveznik Hrvatske tijekom i poslije rata, no jednu stvar krije….

Naime, Mate Granić, dok slaže hvalospjeve o sebi i svojim “uspjesima u diplomaciji” namjerno ne govori da je Vatikan jedina država koja je Hrvatskoj , otkada je samostalna zaprijetila prekidom diplomatskih odnosa, pa čak i prekinula te odnose na gotovo 24h.

Radi se o tome da je Vatikan nakon otmice biskupa Ratka Perića, koju su, danas je to već jasno – organizirali mostarski franjevci, predvođeni pokojnim fra Ševom, zvao u Zagreb i otvoreno Tuđmanu, Graniću i Šušku zaprijetio prekidom odnosa sa službenim Zagrebom ne učinu li sve da se otetog biskupa vrati u prostorije biskupije otkud je nasilno odveden.

Vatikan je znao kolike su veze franjevaca i politike u Zagrebu te je znao da jedino Zagreb ima autoritet nad njima.

Za potrebe otmice kompletne telefonske linije u HRHB bile su isključene. To je samo dokaz koliko je moćan fratarski lobi u Hercegovini. Srećom general Blaškić se taj dan našao u Posušju gdje je bio dostupan putem signala hrvatskog telekoma. Dobio je izričit naputak od Šuška da otmicu smjesta zaustavi te se spustio u Mostar do Brajkovića. No i Brajković je bio nemoćan sve dok fra Ševo nije podigao ruku i dao znak prosvjednicima iliti “molitvenoj zajednici” da prestanu pljuvati po šoferšajbi vozila u kojem su sjedili biskup i njegov pomoćnik.

Cijela stvar izgledala je armagedonski. Biskup sjedi u vozilu, nahuškana rulja novosektaša, poput zombija pljuje mu po staklima a njegov pomoćnik svako par minuta upali  brisače kako bi se prozori očistili od izlučevina pobornika lažnih ukazanja u Hercegovini.

Slučaj se i danas krije od hrvatske javnosti.

Pitate se kako je Vatikan saznao za otmicu ako su telefonske linije bile ugašene? E,. to je već vojna tajna koju vam ne smijemo objaviti.

No smijemo vam objaviti da je Mate Granić višestruki manipulator i lažov. A što se može lako ustvrditi na osnovu niza njegovih javno dostupnih izjava.

 

U nedjelju, 2. travnja 1995., prema mostarskoj katedrali, oko 13 sati, uputila se skupina od oko 1.200 izjašnjenih franjevačkih pristaša.[20] Na čelu kolone nalazio s veliki križ, nošene hrvatske zastave te su bili istaknuti transparenti protiv biskupa.[20] Biskup je primao na razgovor u župnu kuću sve koji su to željeli, ali samo pojedinačno. U 14:30 h, skupina od 200-tinjak nasilnika, uglavnom žena, provalili su u župnu kuću. Nakon 40-ak minuta iz kuće su grubo izbačeni biskupijski kancelar, don Ante Luburić, a zatim i biskup Perić.[20] Tada su od biskupa zahtijevali da se u župama CimuIlićima i na Rudniku ostave franjevci, unatoč suprotnim odlukama Svete Stolice.

U više je navrata biskup Perić na mikrofon započinjao: „Kao što je Isus Krist, Sin Božji, bio spreman i dao svoj život za izvršenje volje Božje…”, ali je svaki put bio prekinut.[20] Zatim su pred biskupa donijeli dvometarski „franjevački križ” sa zahtjevom da ga biskup poljubi. Biskup je poljubio tijelo Kristovo obrazlažući kako „ni Apolon ni Pavao ni Franjo nisu razapeti ga nas nego krist Gospodin”.[20]

U 17 sati dolazi do fizičkoga nasilja prosvjednika. Skupina muškaraca je grubo nasrnula na kancelara i mjesnog biskupa, rastrgali im svećeničke reverende, a biskupu otkinuli biskupski križ – poklon Svetoga Oca.[20] Zatim su biskup i njegov kancelar na silu ugurani u automobil i odvezeni u „Dom sv. Ante” u Cimu kojeg su otvorili franjevci protiv crkvenih pravila te neovlašteno i nezakonito obavljali crkvene službe.[20] U Cimu se tada okupilo 200-tinjak osoba.[20]

Za vrijeme vijećanja „crkvenog odbora” biskup i kancelar su molili zlatnu krunicu.[21] Oko 21:00 h, situaciju je pokušao smiriti i sam mostarski gradonačelnik, Brajković, što je popraćeno negodovanjem.[21] Oko 22:30 h, odlučeno je da će kancelar i biskup biti pušteni te vraćeni pred katedralu u istom automobilu u kojem su bili oteti i u kojem je izvršeno nasilje.[21]

Danima iza su pristizala pisma solidarnosti i zgražanja nad ovim nasilničkim činom. Pisma su uputili prefekt i tajnik Kongregacije za evangelizaciju naroda, kardinal Jozef Tomko te biskup Josip Uhač, Zatim general franjevačkog reda, Hermann Schalück, te zagrebački nadbiskup kardinal Kuharić. Pisma su uputili i brojni drugi hrvatski biskupi i svećenici.[21]

Međugorski fenomen[uredi | uredi kôd]

Biskup Perić je od svoga biskupskoga imenovanja zauzeo jednak stav prema navodnim međugorskim marijanskim ukazanjima kao i njegov prethodnik Pavao Žanić.

U članku „Međugorska “ukazanja” u prvih sedam dana” objavljenom 2017. godine biskup Perić zaključuje:

Imajući u vidu sve što je ovaj Biskupski ordinarijat do sada istraživao i proučavao, uključujući prouku prvih sedam dana navodnih ukazanja, može se mirno ustvrditi: Gospa se u Međugorju nije ukazala! To je istina koje se držimo, i vjerujemo Isusovoj riječi da će nas “istina osloboditi”.[22]

Ne slažemo se s HRT propagandom glede slučaja Granić. Smatramo ga najvećom Tuđmanovom greškom zbog koje je naš narod čekao 4 godine da dobije svoje pravo na oslobođenje svoje zemlje. Isto tako on je ključni čovjek za loše kadroviranje na tlu HRHB i ključni krivac za egzodus Hrvata iz BIH te za sve ovo što prolaze od Washingtona do danas.

Da je HRT televizija Hrvata on bi na njoj bio jedan od glavnih negativaca. Nažalost to nije naša TV kuća.

To je kuća Inzkova, Granićeva, Komšićeva, Senad Hadžihafizbegovićeva.

Pravaška frankovska kuća usmjerena protiv hrvatske povijesti i hrvatskog identiteta. Naročito protiv Hrvata u BIH.

Dovoljno je kazati da zbog protuhrvatskog djelovanja ove TV kuće nitko u RH gotovo i ne zna za Dusinu, Trusinu,  genocid u Grabovici niti za pokolj hrvatske djece na ljuljačkama u Vitezu, tijekom vojnog primirja, koji za džihadiste Alije Izetbegovića nije vrijedio. Hrvati u RH ne znaju za desetke naših Vukovara u BIH niti za termopilske klance kroz koje su prošli Hrvati Središnje Bosne. Najveći suvremeni hrvatski spartanci.

I u svemu tome opet prste ima Granić koji je i na HRT-u nažalost kadrovirao i još uvijek kadrovira.

U RH treba donijeti zakon kojim bi se trajno doktorima medicine s makarske rivijere zabranilo bavljenje politikom.

VELIKE LI AGONIJE: Besposlen fratar i biskupe krsti

guest
78 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

čovjek nije smeče , on je smetlje

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Cuj covjek, on covjek?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

nevjerovatno kako vi skitori ste tako glupa skupina divljaka

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Škitori su izuzetno glupi, ali su zato Škutori za vas pedofilove sljedbenike pojam inteligencije.

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

veće smeće vrećagovana

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Mate Granić je Makarski Hrvatski Jazavac.

Stranput
Stranput
1 mjesec prije

Djubre!

Sergija za Neumsku džamiju
Sergija za Neumsku džamiju
Šta ti kažeš na ovo?  Stranput
1 mjesec prije

Nisam ni znao da nam je Mateša toliki hakaret 🙁 !!! Pljuc za Matu, prezime mu znate!

HVO-bojovnik bez noge
HVO-bojovnik bez noge
Šta ti kažeš na ovo?  Stranput
1 mjesec prije

I to mučko đubre ovaj Granić! Kaže Joschka Fischer u svojim memoarima o ratu u bivšoj SFRJ, da se Granić crvenio se pred izaslanicima Bundestaga, kada su ga upitali o ulozi Hrvatske u zločinima naše slavne HVO-Narodnooslobodilačke Armije nad stanovnicima sa pogrešnom vjerom.

Samom činjenicom što se crvenio, otkrio je naš nacionalni program Narodnooslobodilačke borbe protiv stanovnika BiH sa pogrešnom vjerom.

Last edited 1 mjesec prije by HVO-bojovnik bez noge
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Mati sam očita evanđelje u Mostaru devedesetih. I opet bih.

Vacca the mljac
Vacca the mljac
1 mjesec prije

Mišljenja sam, a i smatram (sintagma iz socijalizma), kako je tuđman bio zadnji koji je trebao voditi Hrvate u tom odsudnom času.
A mate granić? – Jedan od mnogih bezveznjaka, kojima se gore spomenuti okružio.

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Vacca the mljac
1 mjesec prije

Jos samo kad bi zna onda bi valjda i napisa ko bi nas to triba vidit i zasto bio bi pravi junac a ne obicna Busa.Ni prije a evo ni posle Tudjmana ja osobno ne vidim da se neko isfiltrira ko vodja u bilo kom trenutku pa ni u onom najodlucnijem.Sto se Granica tice on je ipak napravio kakvog takvog reda jer je prije njega bio divlji zapad sto potvrdjujei ovaj slucaj biskupa Perica.Ovako sta se u Ruandi nije desilo.

HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

Mate skupa sa titovim generalom Franjom je unistia nas bosanske hrvate,ja sam bez dva prsta osta braneci RH 1991.Bez ruke sam osta u Vitezu (Buhine kuce).Krivousti je skupa sa Matom,Gnojkom Suskom i ostalim udbasima proda nas hrvate iz Sverceg Bosne Aliji u Splitu i ta prodaja od strane Perecije traje i dan danas.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

pratim malo tvoje komentare i onog drugog bojovnika koji je nazalost ostao bez noge vi ratnici ste jako realni u odnosu na ove internet ratnike koji pucaju preko tastature.iskreno mi je zao sto ste nastradali u ratu vidi se da ste casni i posteni ljudi.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Pratiš ti k.u.ra.c i njegov i svoj. Kreteni ništa drugo niste ,ljigavci pravi ste bakirovi sljedbenici .

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Sinovi sadake.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

Vidi im se po lažnim komentarima tko su i što su kao što ti napisa Sinovi sadake .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

Bas tako, originalno. Ovo “sinovi sadake” cu upamtiti.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

Čuj SINOVI SADAKE ,kako im dade orginalni opis 😂😂Svaka čast

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

šicanje u sridu

Last edited 1 mjesec prije by HR🇭🇷HBojovnik
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
1 mjesec prije

Genijalno. Opisao si svu po-turad u samo dvije rijeci. Respekt. Skidam kapu.

Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Kako te nije stid nas HVO veterane nazivati kretenima i Bakirovim sljedbenicima. Nismo mi krivi što nam plan o Herceg-Bosni nije uspio, šta ćeš, nismo imali kompetente zapovjednike i moralisane trupe. Gdje si ti bio dok su nas po brdima ganjali mudžahedini? Nisi se tada ni rodio, a sada nas nazivaš kretenima zato što nismo uspjeli napraviti Veliku Hrvatsku.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
1 mjesec prije

Hajd shmeće otomansko, gadljiv si koliko i težak. Kreten je mala riječ za tebe. Kreten na kubik, već je nešto bolje.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
1 mjesec prije

Sinovi sadake

HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Da sinovi smo sadake u potpunosti si u pravu.Uvik se nesto zalimo i molimo dok mi sami sebi svaki dan zabijamo autogolove.Kad se sitim kako sam srcem isao da se borim za Herceg Bosnu i nisam zalio sto sam davao i komade svoga tila za nju da bi danas zivio od nikakve mirovine cisteci parkove na crno i skupljajuci zeljezo da prezivim.Takav je zivot danas nas Hvo veterana,ostavljeni i zaboravljeni od svih bez nase Herceg Bosne zbijeni na 5 % naseg rezervata.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

SINOVI SADAKE

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

SINOVI SADAKE 😂😂😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

Sinovi sadake u fildžanu od 17 %

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

kmee

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

Sine sadake, na kružni tok u Međugorje po koricu kruha. Hebeni Mošnjak, zvizda ti materina!

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

jebatbezpauze

HR🇭🇷HBojovnik
HR🇭🇷HBojovnik
Šta ti kažeš na ovo?  Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
1 mjesec prije

šta si se upalio ,miran.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
1 mjesec prije

Naj bolje bi je da ne raspravljas sa kamenim skutorskim glavama to je zatucano primitivno skutor nema uopste mozak u glavi oni su neka vanzemaljska bica ljudi koji odlaze u hrvatsku i zagadzuju taj tamo prostor kradu lazu piju praljkovacu i nakon nekog vremena kada zagade neki prostor vracaju je u svoje septicke jame oko listice i ostalih zatucanih sela

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Ne zovu vas džaba SINOVI SADAKE i to u orginalu 😂😂

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  Bojovnik 1. gardijske HVO-a "Bušići" (bez ruke)
1 mjesec prije

Sine sadake, k nozi!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dinamo
1 mjesec prije

Dobra, dobra. Lajk.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

SINOVI SADAKE

Čedomir
Čedomir
1 mjesec prije

Bi valjao jedan rat da se uzme kakvog keša a ima i ovih novo nastalih bogataša sve to treba opuhati.Porušiti zgrade i vile i onda opet posla koliko hoćeš.Još kad tome dodaš štoćeš prepoloviti nepodobnu populaciju debilistanaca.Milina božja.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

To poskoče !!!, Granić je notorni izdajnik! Frajer je za izdaju dobio klauzule u Bošnjačko/muslimanskim šumama Travnika i Zenice a džentlmenski ugovor između njega i Silajdzića odnosno Alijinog obiteljskog izaslanika Sebije desio se u Makarskoj krajem’93.Ozvanicen je ’96 nakon izdaje u Deytonu.
Danas posječena šuma istim kanalima glatko od Travnika prolazi teritorij RH i glatko se prodaje u Italija svim piljanarama i pilanama po golemoj cijeni.Krajem ’90 tih u Makarskoj je bila nestasica pijeska ,iako imaju izdašnu separaciju, koji su istiim Matinim linijom prodavali Italiji.Mate osim što je izdajnik, lupež i tatinom grlo on je i dokazani ne hrvat!
Šteta i ne služi vamna čast što je i vaš posuski zet

Last edited 1 mjesec prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

J.e.b.o.li te biskup Peric vnago udbasko

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Sigurno si mislio na A.l.l.a.h.a uzvišenog, nemoj hebavati nekoga tko ne postoji.

Šišmiš
Šišmiš
1 mjesec prije

Moj poskoče ti opet po Međugorju.Kakve veze imaju ovaj bilmez sa vidiocima.Ala ga ti usra moj poskoče ali nije ti još kasno da se pokaješ.Blaženi koji ne vidješe a povjerovaše.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šišmiš
1 mjesec prije

To nisu nikakve vidioce nego jeftine prevarantice.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Talibanu nijedne više .Ne zovu vas džaba sinovi sadake .

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Sine sadake!

Šišmiš
Šišmiš
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jesi li ti bio sa njima

"Gospa"
"Gospa"
Šta ti kažeš na ovo?  Šišmiš
1 mjesec prije

“Dedera ne ucjenjuj u moje ime onaj dio katolika koji se nisu odrekli najvažnijeg dara duha svetoga: Razuma. Ukazali su vam se dolari i šansa da još jedno stoljeće manipulirate masama.

Drago mi je vidjeti da Perić u ovoj priči oko borbe da se stane s ismijavanjem mene i svega što ja jesam, nije sam.

Bog voli hrabre svjedoke istine, kažnjavat će lažove.

Pogotovo one koji nam stavljaju riječi u usta i bogate se na toj laži.

Ni pokajanje ih više ne može spasiti. Prešli su svaku mjeru.”

Evo ovo bi bio proglas naše Majke da se ona ikada odluči obratiti vama u Bijakovićima.

Bojim se, međutim, da je to lažljivo mjesto, zadnje na svijetu koje je u Njenim molitvama.

Toliko su Majci Našoj, Kristovoj majci, zla nanijeli.

Boga se očito ne boje.

Last edited 1 mjesec prije by "Gospa"
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  "Gospa"
1 mjesec prije

Sam tvoj nick sve govori o tebi U čije to ti ime govoriš .Šta je perić i tko je on ?
Ako je perić bez grijeha nek prvi baci kamen .

Šišmiš
Šišmiš
Šta ti kažeš na ovo?  "Gospa"
1 mjesec prije

Ja sam iz Mostara ali šta ima veze što se bogate.Pa da nisu napravili hotele gdje bi spavali milijuni hodočasnika.I opet kažem blaženi koji ne vidješe a povjerovaše.Vrijeme će pokazati ko je u pravu.Ja odem često u Međugorje i nisam primijetio da se netko na meni bogati.Ali ja dođem u Mostar kući bogat duhom svetim i svaki put kad odem osjećam se predivno.Ali nikad neću reći nije se ili jest ukazala to prepuštam vremenu ali da ima toliko molitve i ispovjedi i ozdravljenja to ne može sotona donijeti već samo nebeska sila. Pozdrav svima i sve vas Bog blagoslovio.

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  "Gospa"
1 mjesec prije

Pusti vodu, užasno smrdi iza tebe…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šišmiš
1 mjesec prije

Pa i poskok vidio da je idiotizam klanjati se tamo nekom suncobranu u medzunozju idiote kakve vidjelice primitivna zatucana stoko

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Mi bošnjaci smo SINOVI SADAKE 😂😂

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Honi su pasje mile(t)

never baklava
never baklava
1 mjesec prije

Cijela kurvanjska diplomacija očenaška Granića, naspram Hrvata i njihove Herceg-Bosne, svedena je na jednu prosto proširenu rečenicu: Siši krunicu i šuti!

Kosti mu se za života zbrabonjale.

Last edited 1 mjesec prije by never baklava
Hrvat iz Hrvatske
Hrvat iz Hrvatske
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
1 mjesec prije

Otkud tebi pravo Bosancugo zatu.cana da pises lose o bilo kome iz Hrvatske.Vi sa Hrvatima imate onoliko koliko i Kinezi.

https://nema-kompromisa.com/?p=796

Last edited 1 mjesec prije by Hrvat iz Hrvatske
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hrvat iz Hrvatske
1 mjesec prije

Kamenjara najviše u Zagrebu. Zato više nije tako čist. No nisu oni jedini. Ima ih od svukud. Malo se iz auta baci čik, malo kora od banane pa prazna kutija cigareta ili celofan itd. To sigurno ne rade Agrameri. To rade dotepenci kojima je kultura na jako niskom nivou.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

To ti dokazano rade bosanci iz Bosne .Prođi kroz bosnu i sve će ti biti jasno Kad dođu u neki grad ,to se ne znaju ponašati,nemaju kulture a četkica za zube i knjiga kao što reče jedan komentator su im smrtni neprijatelji .Zatucani do bola .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Četkica za zube i knjiga smrtni neprijatelj 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 oplakah 😂😂😂😂

kosorka
kosorka
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

baci te je van otela je stan dijete se ubilo drugi na koljenima imali boze pravde gdje si vapaji odjekuju na sve strane-

Izmetbegović
Izmetbegović
Šta ti kažeš na ovo?  Hrvat iz Hrvatske
1 mjesec prije

Po.turi.ca,šta ima,na kom si Hrvatskom kružnom toku?😁

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
1 mjesec prije

Lajk

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Dobro su Hrvati prošli sa svojim vodstvom,pogledajte pot.uru.ce sa živkovićem i sejdom koji su ih uništili i do gladi doveli,😂😂

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

Lajk

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Granić je bio i ostao jad i ćemer, laže i petlja, ali on sa Hercegovinom nije imao ništa. Gubernator Hercegovine bio je Šušak, on je tu kadrovirao, upravljao svim i svačim, pitanji a života i smrti, tutom, štelom, franjevcima… “Reka Goja!” i rasprava je završena.

Dinamo
Dinamo
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Predsjedniče, zadatak izvršen!

Rušimo sotonske posrbice lažnog HDZ i sektu SPC !
Rušimo sotonske posrbice lažnog HDZ i sektu SPC !
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Granićeva žena je stara komunjara posrbica iz Posusja.

https://www.vecernji.hr/vijesti/granic-uhicen-zbog-mita-753916

Nisam kriv
Nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Lajk

Rušimo sotonske posrbice lažnog HDZ i sektu SPC !
Rušimo sotonske posrbice lažnog HDZ i sektu SPC !
1 mjesec prije
HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
Šta ti kažeš na ovo?  Rušimo sotonske posrbice lažnog HDZ i sektu SPC !
1 mjesec prije

Sto me nije ubilo a ne osakatilo kad vidim za koga smo mi ratovali i ostavljali svoje dilove tila.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO bojovnik bez ruke i dva nozna prsta
1 mjesec prije

Zato što ste vi bošnjaci sinovi sadake bili i ostali

Veritas
Veritas
1 mjesec prije

Ne znaš zašto se brišu suvisli i pertinentni komentari. Ako se tako nastavi, ima li smisla uopće nastaviti čitati i komentirati na Poskoku.

Anonimac bez adrese
Anonimac bez adrese
1 mjesec prije

Najvece smece koi djeluje medju Hrvatima je vas ucitelj Ivan zvani (akuna matata) nema toga na svietu koi je kisao kao on sotona koja ne pristaje trovati puk.

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac bez adrese
1 mjesec prije

Svihhu ti?

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ovom coviku treba zabraniti javno djelovanje,ja nemogu shvatiti da on nosi titulu dr.,pa on jadan ne zna sastavit jednu prosto prosirenu recenicu i bez obzira koliko se ovaj nesretnik a u Hrvatskon ih je pun urac njega trba u istoriji evidentirati kao jednu stetocinu i parazita hrvatskog naroda.
Dno dno,covjek bez skrupula

HumskiRas
HumskiRas
1 mjesec prije

Čitajući komentare dolazim do zaključka ,Božji prst nam je poslao Gurmana!

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  HumskiRas
1 mjesec prije

Svihhu ti?

matrix
matrix
1 mjesec prije

Festu cu napravit kad te vrag odnese…sramoto i bruko ljudska ….fuj…Sto ne dodjes u Hercegovinu ?

Kiklop
Kiklop
1 mjesec prije

Granic i Jandrokovic = Njonjo na kvadrat