Subota, 15 lipnja, 2024

MASAKR NA PREMIJERI BATMANA: Upali u kino i pobili dvanaestero ljudi, najmanje 30 ranjenih!

Must Read

Najmanje 10 osoba je ubijeno i još 20 ranjeno u pucnjavi u gradu Aurora u Coloradu. Mediji prenose kako je najmanje 10 osoba ubijeno i 20 ranjeno u pucnjavi tijekom večernje projekcije novog filma o Batmanu u lokalnom trgovačkom centru. Troje ozlijeđenih nalazi se u kritičnom stanju.

Glasnogovornica policije Cassidee Carlson je kazala da na terenu još vlada kaos, te da trenutno ne mogu objaviti puno informacija. Neki mediji pišu da je ozlijeđeno između 30 i 40 osoba. Lokalni mediji izvještavaju kako su dvojica muškaraca jednostavno počela pucati po posjetiteljima kina, te da se u jednom trenutku začula eksplozija.

 

Lokalni radio je objavio da je osoba koja je na glavi imala gas masku počela pucati nakon što je prvotno bacila suzavac. Brenda Stuart, novinarka lolalnog radija, javlja kako policija pretražuje kino jer sumnjaju da postoji i druga eksplozivna naprava. ‘Točan broj ozlijeđenih nije poznat u ovom trenutku’, na Twitteru je napisao
Al Boe, novinar BNO Newsa.

‘Čula se eksplozija, no raniji izvještaji govore da je bilo i pucanjave’. Policija, koja pretražuje lokalni trgovački centar, izvijestila je kako je glavni osumnjičeni jedan Indijac. Kao mjeru opreza blokirali su sva kina u okolici Denvera i evakuirali posjetitelje.

Prema navodima policijskih službenika na upravo održanoj press konferenciji 14 osoba je ubijeno, dok ih je za sada 39 smješteno u bolnice zbog ozljeda. Pucnjava se dogodila oko pola sata iza ponoći, a jedan napadač je sa gas maskom na licu ušao u kino, te je prvobitno prosuo za sada nepoznatu tekićinu i otvorio je pucnjavu.

Policija je došla do saznanja da je izvršitelj pucnjave u posjedu i eksploziva, te je evakuirana zgrada u kojoj je živio. Pretražuje se njegov stan kako bi se saznalo da li posjeduje još neko oružje. Na press konferenciji je rečeno kako su angažirane sve službe za psihološku pomoć.

Prema policijskom izvješću 10 osoba je ubijeno u kinu, dok su četiri osobe preminule u bolnici od zadobijenih ozljeda. Prema riječima policijskih službenika, do sada se nisu susretali sa ovakvim situacijama.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -