Srijeda, 29 svibnja, 2024

Marijo Pejić novi direktor BHT-a, a Milan Trivić BH Radija 1

Must Read

mario-pejicZa novog direktora BHT 1 izabran je Marijo Pejić, a za direktora BH Radija 1 Milan Trivić, saznaje Srna.

Ovakve odluke danas je donio Upravni odbor BHRT-a. Pejić je sociolog iz Sarajeva i direktor Bosanskog kulturnog centra, dok je Trivić dugi niz godina obavljao više funkcija u BHRT-u.

U davanju suglasnosti generalnom direktoru BHRT-a Muhamedu Bakareviću istaknuto je da se Upravni odbor prvenstveno rukovodio profesionalnim referencama kandidata i ponuđenih planova rada i razvoja, te istovremeno poštovanja nacionalnog balansa u strukturi menadžmenta BHRT-a.

U skladu sa obvezujućom procedurom nakon raspisivanja javnog natječaja te po prijamu i pregledu aplikacija, Bakarević je formirao stručno povjerenstvo koje mu je, nakon obavljenih intervjua, dostavila liste s pet kandidata za mjesto direktora BHT1 i četiri kandidata za mjesto direktora BH radija1, priopćeno je iz BHRT-a.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -