Utorak, 28 svibnja, 2024

MALI OD SVETLANE: Mater mi je zlostavljačica, prijetila je i ocu i mahala pištoljem

Must Read

Tko je, i što je u životu radila Svetlana Broz, unuka Josipa Broza i autorica skandaloznog filma, kojim je nekadašnjeg suradnika UDB-e i KOS-a pokušala promovirati u borca za građanska prava, posvjedočio je prije nekoliko godina njezin sin Ivan Golubović istaknuvši tom prigodom da je riječ o manipulatorici i zlostavljačici koja je u stanju fizički maltretirati djecu ali i pištoljem prijetiti svome ocu.

Ivan Golubović, sin Svetlane Broz i praunuk Josipa Broza Tita, u šokantnoj je izjavi za sarajevsku Slobodnu Bosnu, još u studenome 2009., kroz osobna traumatična iskusta s majkom Svetlanom Broz, svjedočio o njezinoj okrutnosti i bestijalnosti, pojašnjavajući istodobno njezine financijske malverzacije i bogaćenje preko humanitarne organizacije «Gariwo» iz Sarajeva, kao i prodaju milionski vrijedne imovine Brozovih na Dedinju

Praunuk Josipa Broza Tita i sin Svetlane Broz, govorio je o paklenom djetinjstvu koje je proveo sa majkom i očuhom koji su ga, kako je u nekoliko navrata istaknuo, brutalno tukli i psihički maltertirali.

Svetlana Broz je, prema njegovim navodima, potezala pištolj i fizički maltetirala čak i svog oca Žarka Broza koji je pokušavao zaštiti unuka i unuku Sonju.

Ivan je također tom prigodom kazao kako njegova majka nema moralni integritet baviti se humanitarnim radom, kako ona osobno naziva pamfletizam i financijske malverzacije preko humanitarne organizacije «Gariwo» iz Sarajeva, koja je i autor skandaloznog filma “Neđo od Ljubuškog”.

hrsvijet.net

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -