Published On: Čet, tra 25th, 2013

MAIL IZ SARAJA: Komšićeva fronta šupljaka

Šef kabineta Ž. Komšića je Amir Ibrović, većinski vlasnik caffe Tito Sarajevo. Jedan od glavnih ljudi u Izbornom štabu Komšića je Almir Delić, suvlasnik caffe Tito, čija supruga Emina Delić radi u kabinetu Komšića. Damir Bećirović, dojučerašnji vječiti student radi kao šef marketinga i bavi se dodatno “pitanjima” mladih u, naravno, kabinetu Komšića, koji je dakako došao familijarnim i stranačkim linijama porodice Bećirović.
Samo za početak, toliko o rješavanju nepotizma o čijoj problematici Komšić toliko baca šupljih priča, na koje naš lakovjerni, naivni narod nasjeda. Dodatno izjavljuje da NIKO PODOBAN NEĆE BITI ČLAN STRANKE, a u njegovom rukovodstvu se nalaze Alibabić, Prošić, Vajzović i ini mjenjači dresova koji su našu zemlju koštali milione km! A mlade, obrazovane ko šiša…
Da li ste se ikada zapitali zašto u posljednjih nekoliko mjeseci nema niti jednog jedinog snimka, reportaže, izjave u kojoj Željko Komšić osuđuje SDA ili se protivi politici Bakira Izetbegovića, kojem je donedavno dobacivao: Šuti Bakire, bio su kod oca u kabinetu za vrijeme rata! ?! DF uskoro ulazi u koaliciju sa SDA. Jasno kao dan.
Komšić je inače dobitnik zlatnog ljiljana i u to se kune! Ima nas šehidske djece. Ima nas djece prvoboraca. Djece ratnih vojnih invalida. Naši očevi nemaju zlatnog ljiljana i mjesečnu nadoknadu 370 KM za tu “privilegiju” koja se očito vrednuje nekim drugim podobnim stvarima, a ne mezarjem, otkinutim dijelovima tijela. Djeca nepodobnih su na birou. Ta djeca jedva preživljavaju.
 
stiglo u inbox  l poskok.info