Lovren: Ja sam sebi najveći kritičar

Osim “Vatrenih” dva gola su primili i Brazilci, Nizozemci, te Englezi, Argentina je primila tri, Francuska četiri, a Portugal pet. Najmanje pogodaka na putu do plasmana među osam reprezentacija svijeta primio je Maroko, samo jedan i to u pobjedi 2-1 protiv Kanade.

Hrvatska obrana s “ministrima” Joškom Gvardiolom i Dejanom Lovrenom odradila je sjajno posao u prve četiri utakmice. Međutim, “Vatrene” sada čeka jedan od najvećih favorita za svjetski naslov, Brazil predvođen Neymarom, Viniciusom Juniorom i Richarlisonom. Posla će biti napretek.

“Lijepo vas je vidjeti sve nakon 15 dana, nadam se da ćemo se opet vidjeti za 15 dana,” kazao je Lovren u punoj dvorani za medije u hrvatskom kampu u Dohi, osvrnuvši se potom na pitanje koje mu “nije leglo” prije dva tjedna.

“Nisam se naljutio, možda sam shvatio na krivi način, pa sam odgovorio možda neprimjereno. Zadovoljan sam s ekipom to je najvažnije. Sam za sebe sam najveći kritičar, nitko mi ne treba objašnjavati kada igram dobro ili loše. Bitno je da je ekipa zdrava i vesela,” kazao je.

Lovren je naglasio kako je Brazil favorit u susretu koji slijedi za dva dana.