Published On: Pet, lis 5th, 2012

LJUBUŠKI: Poslije skupa pravaša ostalo je samo smeće…

Iako je zlorabio i eklošku akciju čišćenja Ljubuškog “Let’s do it” kada se fotografirao s mladima koji su čisitli Ljubuški, pripisavši sebi zasluge, iako je u kampanji koristio onečišćenost Ljubuškog kao argument za napad na konkurenciju Ćamil Primorac&Co sinoć je ostavio u totalnom neredu prostor sportskog centra na kojem je pustio Zvonku da dekontaminira ljubuški eter. Što baš i nije neka naročita referenca za kvalificiranog konobara. Sutra je dan šutnje pa evo zgodne prilike za prahvaše i pravahšice da se dokažu u ekologiji i uklone otpad kojeg su za sobom ostavili…Inače, u kampanji je Ćamil govorio i o borbi protiv kriminala i korupcije. No nekako je zaboravio za šta je osuđen 2001-e.

Pokrećemo nagradnu igru za sve posjetitelje:

Prvih 5  HSP/NSRZB glasača koji pogode za što je osuđen Ćamil 2001-e godine dobit će 500KM uz uvjet da ne glasuju za njega te da nam uz točno priložene odgovore prilože i dokaz, ugovor, o prodaji glasa HSP/NSRZB. Podaci će biti privatni i neće se koristiti u javne svrhe. Natjecatelj koji uz te podatke priloži i dokaz o ucjeni otkazom, od strane bilo kojeg Ćamilovog tajkuna, osvojit će dodatan bonus paket čiji su  sponzori SIPA BIH i CIK.

Nagradno pitanje dakle glasi: Ćamil je 2001-e godine , na Općinskom sudu u Ljubuškom osuđen za: 

a) šverc cigaretama

b) šverc naftom

c) šverc ribom

( Napomena: U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati članovi Ćamilovog izbornog stožera, te njegov sponzor Mesna industrija Lijanovići) 

poskok.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare