Published On: Sub, stu 2nd, 2019

Ljubičasta torbica umalo mu došla glave: Ilija Vučević Brutalno pretučen jer su mislili da je gej

Ilija Vučević pretučen je sinoć u 22:55 usred Beograda samo zato što su dvojica muškaraca mislila da je homoseksualac jer je nosio ljubičastu torbu za psa.

On je za “Telegraf” ispričao kako je do incidenta došlo.

  • Čekali smo u redu u piceriji kada sam prišao drugu da uzmem picu. Jedan od njih je počeo da provocira da sam peder zato što nosim ljubičastu torbu. To je, inače, torba za psa. Nastavio je da dobacuje na što sam mu ja odgovorio da ćuti. Onda su počeli da me guraju, neki ljudi su pokušali da spriječe, ali su me udarili desetak puta – kazao je Vučević.

On dodaje da su napadači počeli s uvredama samo zbog boje transportera za psa, te da su mu dobacivali razne uvrede. A onda su ga potkačili, navodno, rekavši mu da je “peder i da im je to jasno, jer ima roze torbu”.

  • Ta torba čak i nije roze, već crna s ljubičastim dijelovima. Do fizičkog napada je došlo jer nisam sagnuo glavu i prešao preko uvreda, već sam im skrenuo pažnju na to da bi trebalo da gledaju svoja posla i da prestanu s glupostima. Napad je na kraju zaustavila moja supruga koja se ispriječila ispred napadača, pokazala burmu i rekla da nisam homoseksualac i da mi je ona žena. Iz toga je jasno da se radi o klasičnom homofobnom napadu i besmislenom ispadu mržnje – priča Vučević.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare