Subota, 22 lipnja, 2024

LJUBAV U DOBA RECESIJE: Žene odbijaju izlaziti s nezaposlenim muškarcima

Must Read

Unatoč nesigurnim vremenima i visokoj stopi nezaposlenosti, nova je studija pokazala da žene ne žele izlaziti s muškarcima koji nemaju posao. Istraživanje je proveo internetski site za spojeve anketirajući više od 900 muškaraca i žena. Čak 75 posto žena odbija nezaposlene, a polovica od njih “obazrivo” je rekla da bi se viđala s takvim muškarcem, ali samo ako namjerava uskoro pronaći zaposlenje. Tek je jedna petina kazala kako im nije bitno je li partner zaposlen ili nije.

Kod muškaraca je malo drukčija situacija. Njih 46 posto izašlo bi sa ženom iako nije zaposlena, a njih 19 posto nema nikakvih predrasuda o ženama koje trenutačno nemaju posao.

– Studija je potvrdila tradicionalna vjerovanja o podjeli poslova – ženama pripada uloga majke i kućanice koja brine o obitelji, dok su muškarci oni koji zarađuju. Ženama je bitno da njihov partner zarađuje, a s muškarcima nije tako – kaže Irene LaCota s dating-portala “It’s Just Lunch” koji je i proveo istraživanje.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Petković odgovorio što ne funkcionira u hrvatskoj igri

Isključiva krivca je na nama, ostali smo dužni navijačima, poručio je hrvatski napadač Bruno Petković na novinarskoj konferenciji u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -