Published On: Uto, ruj 15th, 2020

LJUBAV PREMA ZLOČINCIMA: Hoće li građansko Sarajevo nakon Rasima prirediti komemoraciju i za Momčila?

SDA i političko Sarajevo poznati su po komemoracijama za ratne zločince. I revitaliziranju istih. Što direktnim što subliminalnim porukama.

Prije samo par mjeseci u Sarajevu je održana komemoracija za Rasima Delića. Jednog od najokrutnijih warlordova BH rata čiji su se podređeni vojnici isticali okrutnostima kakve svijet ne pamti. Neki od njegovih vojnika zgrozili su svijet 9/11/2001 godine kada su poubijali 3000 US građana.

Jednom prilikom “antifašističko” Sarajevo načinilo je komemoraciju i za ustaškog krilnika Blaža Kraljevića.

Nitko od HDZ vodstva nije reagirao na ove ispade.

Kako je Momčilo Krajišnik osuđeni ratni zločinac a za razliku od Rasima Delića s Alijom Izetbegovićem potpisivao je neke povijesne srpsko bošnjačke sporazume, kojima je Unija BIH zamišljena kao federacija triju država s pravom otcjepljenja, dok s druge strane Rasim nije potpisao nikakve sporazume s Alijom, (zato jeste s Iranom, Saudijom i Jemenom), nema razloga da SDA, DF i ostali ne urade komemoraciju za njega.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>