Published On: Čet, svi 13th, 2021

LIK KOJI JE CINKAO HRVATE U BIH: Na Facebook je stavio sliku u gaćicama, da Milanoviću dokaže da ima mišiće

Stanovitog Gordana je povrijedilo kad ga je Milanović nazvao ‘nasilnikom bez mišića’. Pa je objavio ovo

Ne,  nije  ga povrijedilo to što ga je Milanović nazvao dodvoricom, ni to što je upotrijebio podrugljivi nadimak Njonjo, pa čak ni to što je sugerirao da bi trebala postojati nagrada za “ulizništvo” nazvana njegovim imenom.

Dotičnog je posebno zapeklo to što je Milanović rekao da je on “nasilnik bez mišića”. Pa mu je odgovorio svojom golišavom fotografijom.

‘Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami’

Slika već nekoliko minuta stoji na njegovom profilu na Facebooku, pa tako svatko može vidjeti široko nasmijanog čovjeka.

 

I da uzgred budi rečeno – šefa parlamenta jedne države.

Šef sabora toliko je egotripozan da je iskoristio kritiku oko mišića da objavi mišiće iz evidentno mlađih dana, u oskudnim kupaćim gaćicama.

“Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami”, glasi tekst kojim je Jandroković popratio sliku, podigavši argumentaciju u hrvatskom političkom komuniciranju na jednu sasvim novu razinu, prilično neočekivanu razinu

Muškarci u Hrvatskoj postali su nešto kao Hrvatska. Neozbiljni, smiješni , beživotni.

Žentilni lideri naroda kojem se smije pola Europe.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>