MOSTAR – Novi direktor Aluminija d.d. Mostar je Željko Kordić, odlučeno je tako na današnjoj sjednici Nadzornoga vijeća Aluminija. Kordić je imenovan nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova povjerenstva za izbor najboljega kandidata između njih deset, koliko ih se javilo na natječaj, priopćeno je iz Aluminija. Novi će direktor uskoro Nadzornomu vijeću na imenovanje […]

" />
Published On: Pon, sij 20th, 2014

LIJANOVIĆ NIJE USPIO PREUZETI ALUMINIJ: Željko Kordić imenovan za novog direktora

MOSTAR – Novi direktor Aluminija d.d. Mostar je Željko Kordić, odlučeno je tako na današnjoj sjednici Nadzornoga vijeća Aluminija.

Kordić je imenovan nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova povjerenstva za izbor najboljega kandidata između njih deset, koliko ih se javilo na natječaj, priopćeno je iz Aluminija.

Novi će direktor uskoro Nadzornomu vijeću na imenovanje predložiti svoj tim, odnosno izvršne direktore koji će, zajedno s njim, činiti Upravu Aluminija koja će voditi mostarsku tvornicu u sljedeće četiri godine.

U nastavku sjednice, članovi Nadzornoga vijeća bavili su se tekućom problematikom iz proizvodnje, pitanjima opskrbe Aluminija sirovinama i električnom energijom, kao i drugom problematikom, vezanom za redovito poslovanje, stoji u priopćenju.

Lijanovićevi kandidati tako nisu uspjeli preuzeti Aluminij budući da je u postupku izbora nekako shvaćeno da se Aluminij ne bavi kobasicama.  Iako je i ovo imenovanje sporno budući da Kordića imenuje jednim dijelom neustavna Vlada Bošnjakistana navodno je Kordić ok onako ko čovjek…

poskok.info