Published On: Sub, ruj 8th, 2012

LET’S DO IT: Ljubušaci čistili, Ćane se fotkao…

Kako smo dobili informaciju od mladih ljubuških volontera, ranije najavljivanja međunarodna volonterska akcija čišćenja smeća pod nazivom “Let’s do it Ljubuški” je u 11 sati krenula sa čišćenjem divljih deponija i drugog smeća po gradu. Dvije skupine volontera su od 11 sati, pored ostaloga, počistili glavnu prometnicu od pošte do športske dvorane, gradski park, kružni tok …

 

Tijekom akcije je prikupljeno preko 300 vreća smeća, što dovoljno govori o količini otpada nakupljenog uz glavne gradske prometnice.

No prema iskazu oni kojima je zasmetao daljnji razvoj događaja tada se dogodilo ovo:

“Kad je ekipa objavila fajrunt, doslovno kad su cure i dečki sjeli popit malo vode i Cole, kad eto C klase i novinara.
I šta se događa?
Ćane , friško imenovani pa potom još friškije smjenjeni dopredsjednik parlamenta Federacije, presvlači majicu i slika se kao da je cijeli dan čistio. Jednom dijelu mlađih i u neupućenih u politiku to je naravno bilo svejedno, bitno se uslikati, izići na TV, drugi, oni stariji, osjetili su se izmanipulirani i povrijeđeni.
skupna
Treći  dio njih, oni nacionalno svjesniji protestno su uz povike otišli s mjesta događaja odbivši uopće biti u blizini platformaške uzdanice Ćaneta Primorca Stanke , čovjeka koji se prije par dana mrtav hladan hvali kako mu je ovo već treći mandat u federalnom parlamentu bez obzira što nitko ne primjećuje učinak njegovog parlamentovanja i  koji jako dobro zna šta radi Lijanović u EPHZHB  i njegov stranački drug Pavković, ali na radio Plusu isto tako mutav hladan govori kako pljačke tamo nema.
Iako je javna tajna, da je Lijanović EPHZB odlučio baciti na noge, i da su uskoro upitne i plaće radnicima, što se ovoj tvrtci u hrvatskom vlasništvu od osnivanja nije dogodilo.
No nije isključeno da Lijanović o takvim pikanterijama i ne obavještava Ćanu ostavljajući ga u uvjerenju da ne krade. Moguće je  naime da Ćane pojma nema koliki je već minus u EPHZHB napravljen, i kako Jere osniva privatnu tvrtku za očitanje brojila, u kojoj će zapošljavati volontere za očitanja kojima će onda davati po 50KM dnevnicu , i time iz državne tvrtke u hrvatskom vlasništvu plaćati vlastite glasače.
No jebo to sve. Kampanja je. Bitno je da se Ćane slika.

poskok.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com