Utorak, 21 svibnja, 2024

LET’S DO IT: Ljubušaci čistili, Ćane se fotkao…

Must Read

Kako smo dobili informaciju od mladih ljubuških volontera, ranije najavljivanja međunarodna volonterska akcija čišćenja smeća pod nazivom “Let’s do it Ljubuški” je u 11 sati krenula sa čišćenjem divljih deponija i drugog smeća po gradu. Dvije skupine volontera su od 11 sati, pored ostaloga, počistili glavnu prometnicu od pošte do športske dvorane, gradski park, kružni tok …

 

Tijekom akcije je prikupljeno preko 300 vreća smeća, što dovoljno govori o količini otpada nakupljenog uz glavne gradske prometnice.

No prema iskazu oni kojima je zasmetao daljnji razvoj događaja tada se dogodilo ovo:

“Kad je ekipa objavila fajrunt, doslovno kad su cure i dečki sjeli popit malo vode i Cole, kad eto C klase i novinara.
I šta se događa?
Ćane , friško imenovani pa potom još friškije smjenjeni dopredsjednik parlamenta Federacije, presvlači majicu i slika se kao da je cijeli dan čistio. Jednom dijelu mlađih i u neupućenih u politiku to je naravno bilo svejedno, bitno se uslikati, izići na TV, drugi, oni stariji, osjetili su se izmanipulirani i povrijeđeni.
skupna
Treći  dio njih, oni nacionalno svjesniji protestno su uz povike otišli s mjesta događaja odbivši uopće biti u blizini platformaške uzdanice Ćaneta Primorca Stanke , čovjeka koji se prije par dana mrtav hladan hvali kako mu je ovo već treći mandat u federalnom parlamentu bez obzira što nitko ne primjećuje učinak njegovog parlamentovanja i  koji jako dobro zna šta radi Lijanović u EPHZHB  i njegov stranački drug Pavković, ali na radio Plusu isto tako mutav hladan govori kako pljačke tamo nema.
Iako je javna tajna, da je Lijanović EPHZB odlučio baciti na noge, i da su uskoro upitne i plaće radnicima, što se ovoj tvrtci u hrvatskom vlasništvu od osnivanja nije dogodilo.
No nije isključeno da Lijanović o takvim pikanterijama i ne obavještava Ćanu ostavljajući ga u uvjerenju da ne krade. Moguće je  naime da Ćane pojma nema koliki je već minus u EPHZHB napravljen, i kako Jere osniva privatnu tvrtku za očitanje brojila, u kojoj će zapošljavati volontere za očitanja kojima će onda davati po 50KM dnevnicu , i time iz državne tvrtke u hrvatskom vlasništvu plaćati vlastite glasače.
No jebo to sve. Kampanja je. Bitno je da se Ćane slika.

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -