Petak, 14 lipnja, 2024

Kusturica na Fejsu ironično za sarajevske crvene stolice: “Kupujmo domaće”

Must Read

Srpski režiser Emir Kusturica, ako je vjerovati njegovoj službenoj Facebook stranici (Official Emir Kusturica), napisao je danas status koji je šokirao Sarajlije te većinu “patriota” u BIH…

Nakon što je portal Klix.ba objavio šta je srpski reditelj Emir Kusturica napisao na svojoj Facebook stranici o “Sarajevskoj crvenoj liniji” komentirajući  crvene stolice sa “Kupujmo domaće”, na njegovoj Facebook stranici postavljeni su novi uvrijedljivi statusi.
 (Screenshot: Facebook)

(Screenshot: Facebook)
Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook

Kusturica je na Facebooku prenio vijest portala Klix.ba, u kojoj su kritikovali njegove komentare o “Sarajevskoj crvenoj liniji”, dodavši komentar: “Kad će ovi miševi prestati više da špijuniraju”.

Nakon kritike na račun sarajevskog  portala, Kusturica se opet dotakao glavnog grada BiH. Status “Sarajevo je samo produkt Hirošimskih uslova opojne droge…”, stajalo je tek 10-tak minuta naFacebook stranici srpskog redatelja.

Sljedeći komentar, koji je također već uklonjen, bio je “Ne razumijem samo jedno, ako me (Bosanci), toliko mrze, šta rade onda ovdje na mojoj stranici u ovolikom broju?”

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Znanstvenici potvrdili: Zemljina unutarnja jezgra usporava, a evo i što to znači

Usporavanje Zemljine unutarnje jezgre nagovještava suptilne promjene duljine dana, otkrivajući dublje misterije našeg planeta. Nedavna studija potvrđuje da se rotacija...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -