Koncerti u Posušju: Dalmatino, Opća opasnost, Psihomodo pop, Vatra, Alen Nižetić, TS Dukati…

Posuško lito kao najljepša razglednica općine Posušje sa 63 događaja ulazi u svoju drugu polovicu. Među mnoštvom kulturnih, športskih, zabavnih i drugih događaja posebno se izdvajaju koncerti koji uvijek za sobom povuku brojnu publiku.

Prvi u nizu koncerata koji će oduševiti posušku publiku i goste su zasigurno koncerti Opće opasnosti i Atomskog skloništa koji će se održati dvije večeri zaredom 28. i 29. srpnja u sklopu IV. Međunarodnog moto susreta u organizaciji Moto kluba “Sinovi” Posušje na južnoj obilaznici u Karamatićima.

Koncert koji se s nestrpljenjem iščekuje je svakako koncert grupe Dalmatino u Viru za Dan domovinske zahvalnosti 5. kolovoza. Trenutno jedni od kvalitetnijih i popularnijih hrvatskih izvođača jamac su odlične zabave i druženja uz neke od najvećih hitova iz svoje bogate karijere. Glazbeni spektakl neće izostati.

Za nezaboravnu večer na Festivalu klapske pisme u Posušju 5. kolovoza pobrinut će se pjevač Alen Nižetić! Hitovi poput ‘Boli me uspomena’, ‘Jedina’, ‘Trebaju mi noći lude’, ‘Noć je počela’ naći će se na repertoaru tijekom večeri i odzvanjati Trgom hrvatskih branitelja, dok žiri bude zbrajao bodove.

Potom, 12. kolovoza, u sklopu 17. Smotre hrvatskog izvornog folklora Silo na ognjištu, zabavit će vas Tamburaški sastav Dukati.

A sve će kulminirati 13. kolovoza ususret Danu općine Posušje i blagdanu Velike Gospe duplim koncertom dva sjajna rock banda – Vatra i Psihimodo Pop. Rock skupina Vatra jedan je od najuspješnijih rock sastava u posljednje vrijeme sa nizom uspješnica i brojnim nominacijama za Porina na čelu s vokalom Ivanom Dečakom. Za razliku od Vatre, Psihomodo Pop ove godine slavi 40 godina postojanja. Vječno zaigrani frontmen Davor Gobac zbog svoje karizmatičnosti i specifičnog smisla za humor prepoznatljiva je ikona pop kulture koju percipiraju i prihvaćaju podjednako starije i mlađe generacije. Vjerujemo kako su Davor Gobac i ekipa najbolja pozivnica da atmosferu dovedu do usijanja sa svojim bezvremenskim hitovima kao što su “Ja volim samo sebe”, “Ramona”, “Osjećam se haj”, “Kad sam imao 16”, “Mila”, “Frida” i drugi…

“Ostaje nam samo pozvati vas u Posušje kako bi mogli uživati u vrhunskoj glazbi”, poručuju organizatori

Objava Koncerti u Posušju: Dalmatino, Opća opasnost, Psihomodo pop, Vatra, Alen Nižetić, TS Dukati… pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info