Četvrtak, 23 svibnja, 2024

KONCERT PODRŠKE USTAŠKOJ ŠESTORCI: S Thompsonom i Bulićem pjevalo 10 tisuća vanzemaljaca i fašista. Pravi Mostarci na mostu puhali balone

Must Read


Fašističkom pjesmom ‘Lijepa li si’ završen je ustaški koncert ustaške potpore ustaškim uznicima u Haagu održan u ustaškom dijelu Mostara na ustaškom stadionu ”Pod Bijelim brijegom” , koji je otet od antifašističkog  Veleža.

Koncert, ustaški,  je održan u organizaciji ustaške udruge Ustaško Srce Nade Mostar, i pod pokroviteljstvom ustaškog odjela za branitelje Hrvatskog Narodnog Sabora, te zaklade za pružanje pravne ustaške pomoći ustaškim braniteljima HVO-a.

Ustaše su priopćili kako je na koncertu bilo oko deset tisuća ustaša.

Na početku koncerta održana je minuta ustaške šutnje za sve poginule ustaše, te je otpjevana ustaška himna.

Koncert je svojim nastupom otvorila ustaška klapa Hrvoje, a na njemu su nastupili  ustaša Mate Bulić, Grupa Galeb, Sinovi Ustaša, Antonio Ustaša Čarapina i Lucija Ustaša Šaračević.

Ustašice naoružane do zuba. Na jednoj ustašici stoji zabranjeni ustaški i arijevski natpis “Simply perfect”.Otvoreno veličanje više rase. Čovjek ispred grba ima ustaški pogled i vidi mu se u očima želja da kolje. 

 

Nastupio je i ustaša Marko Perković Thompson, ustaša Mesić nije stigo doć. Thompson je izišo na binu i rekao Jel oćete da koljem ili da pjevam. Ustaše su povikale “pjevaj brate posle ćemo da koljemo”! Thompson je potom izveo nekoliko pjesama među kojima su ”E moje ustaše”, ”Jasenovac i ja’, ”Ta će Ceca bez Jasenovca”, ”Mesić u Jasenovcu”, ”Diva grabovčeva najljepša Ustašica”.

Thompson je rekao kako je poruka ovog koncerta interustaška ljubav i transustaška molitva, te kako će se ovim koncertom dati poruka zajedništva sviš Ustaša na svim kontinentima. Koncert je prošao mirno i bez incidenata. Kako su sve bili ustaše nije bilo potrebe da se maše ustaškim kapama i pozdravima.

Inače, za vrijeme koncerta, na kojem su bile ustaše i vanzemaljci, pripadnici naroda koji je sam sebe protjerao iz Kaknja, Vareša, Jablanice. Zenice, Konjica. Bugojna, koji je sam sebe ubijao u Vitezu, Zenici, Busovači,  za to dakle vrijeme, pravi Mostarci, dakle udruženje Djeca rata iz Mostara sa Starog je mosta , kojeg su ustaše srušile, (što smo mogli vidjeti i sinoć, kada je FTV prikazala granatu na most opaljenu s istočne strane mosta), pustilo 150 balona kao znak želje za broj godina zatvora ustaškoj šestorci u Haagu. Inače ustaše su u ratu namjerno prelazile u Istočni Mostar i od tamo rušile most da ispadne da ga ustaše nisu srušile a ustaše ga jesu srušile. Tko drugi uopće može srušit naki most nego samo netko jači i tvrđi od mosta?

U Mostaru je večeras boravio i antifašistički član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA, Bakir Izetbegović, koji je rekao kako je koncert provokacija. Fašistički član Čović je rekao da je to samo običan ustaški koncert.

U prošlom ratu Srbi su poubijali oko 65.000 ljudi, što ustaša što antifašista,  a ustaše oko 35.000 ljudi. Srbi i Hrvati su radili konc logore. Srbi i Hrvati su činili kaznena djela. Hrvati su čak bili gori od Srba. Hrvati imaju međunarodno priznat Udruženi zločinački projekt a Srbi nemaju ništa. Ta će Srbi.

Jedini koji nisu radili zločine su Bošnjaci. Ako Bošnjaku kažeš konc logor, Bošnjak kaže šta bola pričaš, šta ti je to. Kako ti nije neugodno to povezivati s nama?

Ako Bošnjaku kažeš silovanje zarobljenica, on kaže šta ti je bolan to.

Ako Bošnjaku kažeš ubojstva djece, on od čuđenja pocrveni. Jer mu je to nezamislivo.

Ako mu kažeš El Mudžahid je bio preteča ISIL-a sjekli su glave zarobljenicima. Ubijali su čak i bošnjačku djecu on ti kaže da ti tvrdiš da su u Ahmićima ubijani ISIL-ovci.

Premda postoji mali dio Bošnjaka koji tvrde i da su Bošnjaci radili UZP, konc logore, i zločine, i da na prostoru pod kontrolom Armije BIH danas nedostaje 475.000 Srba i Hrvata, Haag tako ne misli. A Haag što misli tako ti je. Ustašo.

Pogledaju li se presude Haaga, jasno je ko dan, da su zločine u BIH radili samo Srbi i Hrvati. Ako je koji Bošnjak i napao Hrvata ili Srbina, ili ubio nekog srpskog ili hrvatskog civila, on je  to uradio samo da ga spriječi da zločin ne učini. Čak i ako je silovao Hrvaticu ili Srpkinju to je uradio da ona ne uzme pušku. Jer zadovoljna žena ne uzima pušku. Samo frustrirane pucaju.

U svakom slučaju poštujmo Haag. Pomirimo se sa činjenicom da imamo čast živjeti u jedinoj državi na svijetu, koja ima vojsku koja puca a ne ubija, koja siluje a ne siluje, koja otvara konc logore koji su zapravo muzeji, koja te protjera tako da imaš osjećaj da si sam sebe protjerao.

Slavimo Isa Beg Isakovića velikog graditelja iz srednjeg vijeka, nema veze što je lik koljač, lik je volio arhitekturu, šetajmo ulicama Rasima Delića, čitajmo Fra Milu Babića i Ivana Šarčevića, školujmo se u školama Mustafa Busuladžiža, jednom u godini otiđimo do Sanskog mosta dočekati sulatana El Fatiha, budimo sretni kad Cerić kaže “Mi smo Turci” ni slučajno tada ne govori “Niste nego Poturice”  i pitajmo se , čime smo ovakvi fašistoidni kakvi jesmo, zaslužili tu čast da nas taj divni nacionalizam i dalje želi kraj sebe.

Velik je Bog. I divna je Bosna. A ovo smeće od Thompsona. Ne ponovilo se. U njihovom gradu.

Budimo sretni što ti ljudi još uvijek opraštaju naša zla i što i dalje žele da smo mi njihovi sugrađani. Mi, ustaška gamad.

Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Murphey Pristaje na Gotovinsku Isplatu Plaća: “Ali 10% Meni!”

U bizarnom preokretu diplomatske sapunice, američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini, Michael Murphy, pristao je na prijedlog HDZ-a o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -