Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

KONAČNO SE SLAŽEMO SA ZUCKERBRGOM: Facebook smatra Fra Milu Babića opasnim pojedincem, dijelom opasne organizacije ?

Must Read

Nakon što smo objavili tekst “Daidžansko Zlo u Bosni, prikaz lika i djela Mile Fra Babića” od Facebooka smo dobili upozorenje da je objava označena kao pisanje o opasnom pojedincu i organizaciji kojoj pripada, te je objava pomaknuta niže na Facebooku kako bi ju što manje mladih ljudi vidjelo.

Je li ovo znak da je Zuckerbrgov algoritam konačno shvatio da su bosanske fra daidže opasna organizacija koja se u ključnim danima naše povijesti ponašala kao kvislinška te surađivala s neprijateljem koji je pustošio našu zemlju i progonio narod?

Ne mislimo samo na upad El Fatiha koji je obredno ubio proeuropskog kralja i od kože mu načinio doboše nego i na upad El Hitlera koji je obredno ubio tisuće Židova, Roma, Srba i Hrvata koji su se solidarizirali s njima i ustali protiv tiranije Hitlerovih rasnih zakona?

Izgleda da je Židov shvatio tko je tko u BIH. I hvala mu na tome.

Inače jeste li znali da su Fra Daidže prvi Bošnjaci u BIH? Naime kada je Austrija 1878 nakon protupravnog pripajanja BIH i agresije na našu zemlju uvela termin Bošnjak, muslimani su ga mahom odbili, izjasnivši se kao Turci dok su ga prihvatili tek daidže. Fratri u Bosni. Kao što reče jednom neki povjesničar: Uvijek su bili uz svoj hrvatski narod.

- Advertisement -

9 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -