Published On: Čet, svi 13th, 2021

KONAČNO KREĆE FACELIFTING: Grad Mostar ‘pojačava’ Odjel za urbanizam

Mostarski urbanizam pojačat će se sa višim stručnim suradnikom za urbanističko planiranje u Službi za urbanističko planiranje, stručnim savjetnikom za građevinske propise (pravne struke) u Službi za građevinske propise, stručnim suradnikom za građenje (građevinske struke) u Služba za građenje infrastrukturnih objekata te stručnim savjetnikom za katastar nekretnina u Službi za katastar.

U Odjelu za financije i nekretnine zaposlen bi trebao biti viši stručni suradnik za planiranje i izvještavanje Odsjeka za upravljanje jedinstvenim računom trezora u Službi za proračun i financije, dok će četiri nove osobe biti u Odjelu za urbanizam i građenje.

Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove novim natječajem nudi pozicije za budućeg višeg stručnog suradnika za proračun, potom stručnog suradnika za turizam u Službi za gospodarstvo, stručnog savjetnika za komunalno-pravne poslove Službe za komunalne poslove i okoliš te sanitarnim inspektorom u Službi za inspekcijske poslove.

Uz zakonski obvezne uvjete za natječaj, kandidati trebaju imati radno iskustvo od jedne do tri godine, fakultetsku diplomu i poznavati rad na računalu.

Podsjećamo, mostarska Gradska uprava broji pet odjela i 17 službi, a za plaće i naknade zaposlenika se tijekom 2020. godine, prema Proračunu, izdvojilo su više od 15 milijuna maraka.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x