KONAČNO BEZ TJELOHRANITELJA: Budimir pozvan u SAD na sastanak s Reekerom

Čovjek koji je vlastitom narodu oduzeo pravo na predstavničku demokraciju, pristavši biti marioneta u rukama bošnjačkog nacionalizma, Živko Budimir, šetucka po  Washingtonu, i nakon dugo vremena ne okreće se dok hoda. Tamo će na poziv Centra za transatlanske relacije John Hopkins Univerziteta, danas,  na panelu koji organizira ovaj Centar, govoriti o aktualnoj situaciji u FBiH i BiH, te mogućem rješenju postojeće krize. Što će reći da će Ameri biti “objektivno” informirani. Budući da je istina Živka Budimira istina nad istinama.
Tijekom trodnevnog posjeta, u odvojenim susretima, susrest će se s kongresmenima, senatorima i zamjenikom pomoćnika državnog tajnika SAD-a za Europu i Euroaziju Philom Reekerom, priopćeno je u nedjelju iz Budimirovog ureda.
Činjenica da čovjek kojeg Hrvati nisu birali, koji zlorabeći funkciju predsjednika FBIH,  koristi susrete ovog tipa, kako bi dezinformirao američke službenike, ne samo o svom liku i djelu, nego općenito o političkim procesima u BIH , najbolje potvrđuje tezeu da se nad Hrvatima u BIH vrši konstantno političko nasilje.
Budimira je u Washingtonu npr. dočekala Jadranka Negodić. Veleposlanica koju je u Washington namjestio Nerkez Arifhodžić nakon što je pomeo svu hrvatsku diplomaciju.
Živko Budimir, prije samog čina izdaje, otvoreno je iz Mostara prozivao Komšića za to. Bio je jedan od najgorljivijih hrvatskih političara kojij je jasno i bez zadrške sarajevski plan podjarmljivanja Hrvata nazivao pravim imenom.
Ono što je ostalo od Budimira, plahi nasmijanji Janjičar, danas će se mrtav hladan rukovati s Negodićkom.
Tužno. Tužnije. Budimir.
poskok.info