'KOMUNISTI HRVATSKE' PREUZELI ODGOVORNOST: Krećemo sa napadima na policijske stanice, bankare i zgrade sa zastavama EU

komadant šamilNa Youtubeu je osvanuo video u kojem muškarac, koji sebe naziva “komandir Šamil”, poziva na nove napade u Zagrebu, ali i tvrdi da je za dvije eksplozije, za koje je policija osumnjičila 53-godišnjeg Vojislava B., “zaslužan” pokret otpora i komunisti, izvještavaju hrvatski mediji

Video je pod nazivom “Komunisti u Hrvat
skoj priznali terorističke napade u Zagrebu” objavila Domoljubna organizacija “Croatorum”.
“Drugovi i drugarice revolucionari. Odlučio sam se obratiti članovima revolucionara i onima koji prate rad grupe povodom akcija pokreta otpora noćas i prije dva dana u rajonu Zagreb. Nužno je da se pri napadima na neprijateljske ciljeve izbjegnu žrtve. Svake civilne žrtve bile bi kontraproduktivne. Koristile bi vladajućoj klasi, trabantima Zapada, Bruxellesa i NATO pakta u smislu obezvrjeđenja borbe pokreta otpora i prikazivanje članova pokreta otpora kao bezvrijednih krvoločnika, bezumnika i ubojica. Nužno je da se vrše napadi na kasarne, policijske stanice…”, kaže “komandir Šamil” u svojoj poruci na YouTubeu.
“Nužno je izvršiti napade na javne ustanove na kojima su izvješene zastave Europske unije. To su legitimni ciljevi pokreta otpora. Treba nastaviti napade na željezničke pruge, na parazite – bankare, zlatare i pripadnike šiptarske mafije”, dodaje Šamil.
Vlast je nazvao “dijaboličnom vladajućom klasom koja nama upravlja”. Pozvao je i na akciju putem društvenih mreža.
Policija istražuje ovaj slučaj kako bi utvrdila autentičnost videa i izjava koje se u njemu spominju, kao i tvrdnji da je upravo “pokret otpora” kriv za eksplozije u Zagrebu.

index.hr

more recommended stories