Published On: Pet, kol 3rd, 2012

KOMŠIĆ: Nisam daljinski Reufa Bajrovića

Nakon što su mnogi mediji u BiH objavili kako daljinski upravljač Zlatka Lagumdžije ima novog vlasnika, i da Željko Komšić osniva stranku,uzurpator jedne fotelje u  Predsjedništvu  BiH oglasio se “saopštenjem” za javnost u kojem je “demantovao” takova jelte pisanja.

“Vezano za napise i komentare koji su se pojavili u nekoliko medija, a tiču se osnivanja nove stranke, želim da vam kažem, želim da vam odgovorim na ono što me pitate,  da ako do toga dođe, takvu odluku ću saopćiti lično a ne na posredan način.

 

Svjestan sam da u ovom trenutku postoje osobe, skupine i politike koje bi iskoristile trenutnu situaciju radi svojih ciljeva, ali sam isto tako odlučan ne sudjelovati u takvim igrama”, kazao je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine koji na žalost dolazi iz reda hrvatskoga naroda, u priopćenju medijima.

“Ono što mi je i dalje najvažnije je da dužnosti i obveze koje sam preuzeo, kada sam nametnut za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine obavljam što je bolje moguće i naravno u skladu sa Ustavom i zakonima Bosne i Hercegovine”, dodao je član Predsjedništva BiH. Onim istim Ustavom po kojem svojim djelovanjem svakodnevno pljujem, posebno u dijelu koji se odnosi na ravnopravnost i konstitutivnost naroda.

 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare