Published On: Sri, lip 27th, 2012

Koliki je danas legitimitet Živka Budimira?

Budimir, mrtvi političar, sluga vlastitog narcizma, po političkom opredjeljenju egotriper, puki narcionalist, kojem je priča o pravima vlastitog naroda tek potka za liječenje osobne bolesti, metastazirane taštine, izabran je za upravitelja popravnog doma za Hrvate, zvanog Federacija BIH  sa 5 hrvatskih ruku. Nedovoljno da bi imao legitimet. Ako se uzme u obzir da je  tih 5 hrvatskih ruku plod političke manipulacije SDP-a i NSRZB-a utoliko je legitimitet  Živkov mizerniji. SDP-ove Hrvate , kao i Karolinu Lijanovićevu nisu birali Hrvati. SDP je pobjedio u bošnjačkim područjima. Mesna industrija Radom za boljitak nije pobjedila. Oni kad ne kolju , kupuju. Budući da je Živko, samoproglašeni demokrat, na mjesto predsjednika imenovan sa 4 SDP ruke i Karolininom ručicom, postavlja se pitanje koliki mu je danas legitimitet i koga on to točno predstavlja? 

 

Od ukupno 17 Hrvata u Domu naroda njih barem 15 danas traže Budimirovu ostavku. SDP mu je okrenuo leđa. HDZ-ovi su od prvog dana bili protiv Budimirizacije hrvatskog pitanja u BIH.

Ostaje samo Karolina Pavlović i Josip Perić, koji je naknadno kazao “Za dom” i ušao u Dom.

Čiji je dakle predsjednik Budimir?

Karolinin i Perićev.

Jedinstven predsjednik na svijetu. Postao predsjednik sa manje od 2000 glasova, voljom bošnjačkog majorizatorskog nacionalizma on danas prima plaću kao predstavnik Karoline Lijanović i Josipa Perića.

Predsjednik za dva čovjeka.

I svih “građana” Federacije.

Uz to sve tvrdi da je legalist, legitimist, da je hrabar, pošten, častan itd.

Teška je bolest kad može na noge. Treba se nositi s tim.

poskok.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare