Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

“Kolaps” čeka SAD ako Biden pobijedi na reizboru, upozorava Trump

Must Read

Bivši američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je on jedina nada za sprječavanje kolapsa Amerike, rekavši da će Joe Biden završiti uništavanje nacije ako osvoji drugi mandat u Bijeloj kući.

“Ako pokvareni Joe Biden i njegovi nasilnici pobijede 2024. godine, najgore tek dolazi”,  rekao je Trump u subotu na Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) u predgrađu Washingtona. “Naša zemlja će ići i potonuti na nivoe koji su bili nezamislivi.” Dodao je: “Ovo su ulozi ovih izbora: naša zemlja se uništava, a jedina stvar koja stoji između vas i njenog uništenja sam ja.”

“Sa još četiri godine Bajdena, horde ilegalnih stranaca koje jure preko naših granica premašit će 40 do 50 miliona ljudi”, rekao je Trump. “Medicare, socijalno osiguranje, zdravstvena zaštita i javno obrazovanje će se pokvariti i urušiti. Srušit će se.”

Bivši predsjednik je procijenio da će SAD imati 18 miliona ilegalnih migranata do kraja Bajdenovog mandata u januaru 2025. i obećao je da će pokrenuti najveću kampanju deportacije u istoriji nacije ako ponovo osvoji predsjedništvo u novembru. “Oni ubijaju naše ljude”, rekao je. “Oni ubijaju našu zemlju. Nemamo izbora.”

Trump je održao govor dan nakon što je bivši viši savjetnik Bijele kuće Stephen Miller rekao publici CPAC-a da će, ako njegov bivši šef ponovo preuzme dužnost, odmah “zapečatiti granice” i započeti masovne deportacije. Bajden, koji je zaustavio mnoge Trumpove mjere sigurnosti granica, predsjedavao je najvećim prilivom ilegalnih migranata u istoriji SAD-a.

Trump je također osudio Bajdenovu vanjsku politiku, što je omogućilo sukobe Izrael-Hamas i Rusija-Ukrajina, i optužio ga da koristi provođenje zakona za ciljanje političkih neprijatelja. Republikanski protivkandidat suočava se sa četiri krivične optužnice i nekoliko građanskih tužbi, za koje tvrdi da su dio pokušaja miješanja u ovogodišnje izbore.

“Opadajući, pokvareni Joe Biden  – on je najpokvareniji, najnesposobniji predsjednik u istoriji naše zemlje – uskoro će nas dovesti do gubitka Trećeg svjetskog rata”, rekao je Trump. “Nećemo biti samo u Trećem svjetskom ratu. Izgubićemo Treći svetski rat, sa oružjem kakvo niko do sada nije video.”

Trump je, nazivajući sebe “ponosnim političkim disidentom”, obećao da će se osvetiti povratkom na predsjedništvo i učiniti SAD uspješnijim nego ikada prije. “Za vrijedne Amerikance, 5. novembar će biti naš novi Dan oslobođenja”, rekao je. “Ali za lažove, i varalice, i prevarante, i cenzore i prevarante koji su zauzeli našu vladu, to će biti njihov Sudnji dan.”

- Advertisement -

9 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Slava Teksasu!
Slava Teksasu!
1 month ago

Žuto raspalo klaunsko cionističko g.o.v.n.o. u poređenju sa kojim je Biden manje zlo.

Pukao sam Jeloston još danas.

Ganga
Ganga
Reply to  Slava Teksasu!
1 month ago

Pukao si ti ko kokica, odavno.

Slava Teksasu!
Slava Teksasu!
Reply to  Ganga
1 month ago

Lik obećava rat sa Kinom, da će pojačati pomoć Ukrajini, da će samljeti Palestinu i podoići treći Solomonov hram na mjestu Al-Aksa džamije i Zlatne kupole, još tvrdi da i Evropi dodati novi pizzo (mafijaški reket). Kćerka mu udata za najmračnijeg kabalistu, jedna od 5 vodećih familija Habad Lubaviča i on ,,antiglobalista”?!? On Će IsUšItI mOčVaRu?!? Pa ko je ovdje lud?

Biden je selektovan na prošlim izborima, samo radi toga da bi Tramp dobio još 4 ekstra godine. Znači planirano je da vlada od od 2025. do 2033. Taman u skladu sa planerima NWO da instaliraju svoga ,,mošiaha”.

Anonimac
Anonimac
Reply to  Slava Teksasu!
1 month ago

Kakav čovječe Biden, lik se jedva drži na nogama u ovome mandatu, nemere o sebi, a pričate o njegovu novom mandatu !?
Najcrnji predsjednik USA od njenoga nastanka. Što se tiče Palestine i Izraela, ako ti nije jasno da je USA politika ista kod svakoga predsjednika, onda ti ne znaš abecedu politike. A te nekakve fantazije koje pominješ, politika je sazdana i od ubleha, dođi sebi lave.

Majko Kjajevic
Majko Kjajevic
Reply to  Anonimac
1 month ago

Hoćeš da kažeš da Amerika nije najveća sponzorska kolonija cionizma..

Basinac
Basinac
1 month ago

Puno toga je istina,
a to je muka globalistima.

Anonymous
Anonymous
1 month ago

Putin je dobro podsjetio, reagujući na izjavu Bajdena da je j*ebeni k*učkin sin, zašto bi volio da stari prdonja pobjedi. Događaji (južne države) već nagovještavaju šta će biti sa megakorporacijom zvanom USA.

Last edited 1 month ago by Anonymous
Anonimac
Anonimac
Reply to  Anonymous
1 month ago

Jah, pa ćeš ići na privremeni rad u Rusiju i Kinu, a nećeš u Eu ili Meriku !?😄

Anonymous
Anonymous
Reply to  Anonimac
1 month ago

A nisi nekad razmislio da bi se moglo i ovdje raditi, ne samo ići i robovati EU i merici?
Najbolji sluga je onaj koji je ubjeđen da je slobodan.
Ovdje ti dali demokratiju, a tamo poso.

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -