Koji su horoskopski znakovi skloni neuzvraćenoj ljubavi?

Jeste li jedan od onih koji uvijek žele ljude koje ne mogu imati, a ljubav obično traže na krivim mjestima? Ako je odgovor potvrdan, “krivac” se možda krije u horoskopu.

Čak i ako niste strastveni pratitelj astrologije, informacije mogu biti korisne ako ste među onima koji se vječito bore s neuzvraćenom ljubavi.

Ovi horoskopski znakovi skloniji su zaljubljivanju u osobe koje ne mogu imati od ostalih.

Ovan

Ovaj hrabar, jak, odvažan znak također je jedan od onih koji beskrajno juri na ljude koji ga ne žele – a opet ne hvata njihove signale.

Ovnovi u sebi imaju kompleks spasitelja i svim srcem vjeruju da ako sada niste zaljubljeni u njih, hoćete biti jer će vam pokazati koliko su zapravo posebni.

Škorpion _

Škorpioni imaju toliko samopouzdanja da im je gotovo nemoguće povjerovati da ih netko ne želi. Zato je Škorpion uvijek šokiran i razočaran kada predmet njihove želje ne želi imati ništa s njim.

Jednostavno su previše ludi da povjeruju u mogućnost da će biti odbijeni ili da se nekome ne sviđaju, pa pokušavaju i pokušavaju iznova. Ali jednom kad konačno shvate signal druge osobe – piše im se crno.

Str ij elac

Ovi dobri stari romantičari zaljubljuju se tako jako da boli… što je još gore jer se zauvijek zaljubljuju u ono što je nemoguće imati, slavne osobe na primjer.

Strijelac čak ide toliko daleko da zamišlja cijeli svijet u svojoj glavi gdje može imati tu osobu.

Riba

Ljubav je Ribama toliko važna da je traže na svim pogrešnim mjestima. Ribe istinski žele biti zaljubljene jer se tako osjećaju ispunjeno. Ne vole biti sami i praktički su ovisni o drugima, zbog čega emotivne veze i romansu shvaćaju vrlo ozbiljno.

Nažalost, toliko su loši u traženju savršenog partnera da uvijek završe s izrazito nesavršenim partnerom. Ironija je u tome što se oni toliko boje boli da ona sama po sebi privlači ideju boli i slomljenog srca u njihove živote.

Bik

Bikovi su navikli dobiti ono što žele. Nažalost, i sami smatraju da je nakon nekog vremena dosadno dobiti ono što žele, pa su se, nesvjesni toga, skloni zaljubljivati ​​u ljude koje nikako ne mogu imati.

Njihova uporna tvrdoglavost ih ne pušta i pokušat će zavesti upravo onu osobu koja niti ne primjećuje da postoje. Njihov glavni moto je: “Barem sam pokušao.”