Kaos u bh. gradu: Putnici s koferima trče po ulici. Ne zna se tko pije, a tko plaća

Već četiri dana brojni građani Zenice, ali i posjetitelji iz drugih gradova, uskraćeni su za javni prijevoz u ovom gradu, a nakon što su radnici poduzeća “Zenicatrans” blokirali 31. prosinca Autobusnu stanicu i tako onemogućili prolazak autobusa i prijem putnika u gradu čelika.

Ekipa “Avaza” posjetila je danas Autobusnu stanicu, gdje su zatekli neuobičajene scene. Naime, brojni autobusi poduzeća “Zenicatrans” blokirali su sve ulaze i izlaze sa stanice, čime je spriječen prijem putnika drugih poduzeća za prijevoz putnika.

Zbunjeni građani, posjetitelji iz drugih gradova, primorani su sa svojim koferima biti praktično na ulici kako bi pokušali pronaći autobuse koji voze i tako otputovati u Sarajevu, Tuzlu, Zavidoviće… i druge bh. gradove.

Vidno izgubljeni, građani se, s koferima, pokušavaju probiti kroz parkirane autobuse “Zenicatransa” kako bi ih autobusi drugih prijevozničkih firmi uočili.

Na kaos i sramotne scene putnika nasred ulice, a još jadniji prijem putnika gdje se stigne i uspije zaustaviti autobus, nitko nije mogao ostati ravnodušan.

-Ovo je katastrofa. Ne zna se tko pije, a tko plaća. Da i ovo doživimo u jednom gradu, nevjerojatno. Trčimo s koferima kao budale, ne znamo u koji autobus ući i hoće li nas vozač uopće vidjeti. Da riskiramo sigurnost, trčimo ovuda, borimo se s autobusima i automobilima, jadno! Gore nego pijaca, ima li kraja ovome – komentirali su ogorčeni putnici.

Vozači drugih putničkih agencija, građani koji žele otputovati obiteljima ili na posao, ne mogu vjerovati da do danas nitko nije odlučio riješiti kaotičnu situaciju koja vlada u gradu čelika od 31. prosinca.

more recommended stories