Published On: Uto, pro 6th, 2016

Kako si Senade, jesi se naspavo? I kad će prilog?

Od neprijatelja bošnjačkog naroda, koji Bošnjake, jedan heterogeni europski narod, nastoje predstaviti kao naivan narod, koji će islamizirati nekakvi radikali s Istoka, dragi Senade, vjerojatno se slažeš, da su samo gori oni Bošnjaci, koji to čine iz srca bošnjačkog naroda, iz samog Sarajeva, oni koji poradi vlastitog interesa nastoje taj narod predstaviti još gorim.
Jučer smo te informisali, da bi bilo dobro da informišeš i ti  javnost kako ne treba napadati Kolindu, dok među samim Bošnjacima profitiraju oni koji taj narod strancima predstavljaju kao narod sklon fundamentalizmu.
Apelovali smo da objaviš  tko je taj “bošnjački junak”, tvoj drug,  i dragi TV gost,  koji si je sam poštom poslao metak, i za to djelo optužio Islamsku zajednicu u BIH, čak i policiju čovjek zovnuo, tužbu protiv nepoznatog počinitelja napravio. I danas slučaj stoji otvoren.
Evo danas te informišemo da u tome nije bio sam. Imo je “uglednog” suučesnika. Pošto si posto velik borac za dignitet bošnjačkog naroda vjerujemo da nećeš imati milosti protiv takvih. Trebaš znati  da je taj njegov drug, kojeg nam predstavljaš često kao ljevičara i mladu nadu u Bošnjaka, također tvoj čest gost, pomogao dotičnome u brisanju serijskog broja s metka.
Sjeli oni tako, kupili brusilicu na nekoj pumpi, pa  brusili, da se tragovi sakriju. Sve kako bi se optužilo ljude oko džemata.  I paradžemata…
Prije nego se policiji prijavi da heroju u Bošnjaka, sekularnom, netko iz Islamske zajednice prijeti red je da se skriju tragovi, jel tako. Pa ti evo, kao prilog prilogu, koji ćeš sigurno napraviti, dostavljamo i ovaj podatak.
Znaš, kazneno je djelo prijaviti lažno bilo koga pa i nepoznatog počinitelja. Kazneno je djelo izmisliti kazneno djelo. Kazneno je djelo i šutjeti o tom kaznenom djelu. Voljeti državu znači poštivati njene zakone Senade.
Kolinda nije brusila metak, niti je optužila Islamsku zajednicu u BIH da joj prijeti tim istim metkom.
Inače ista ta Kolinda je, ne tako davno, preko bare, u jednoj dvorani, odbila održati govor u prostoru u kojem je netko postavio portret Ante Pavelića.
Ne znamo sjećaš li se Senade, al Ante Pavelić, taj isti komad budaletine, bio je službena ikona Vlade Platforme. Pitaj Dežulovića ako nama ne vjeruješ. Nije fora zbog bijelog polja napadati Kolindu, a šutjeti o Paveliću u Vladi SDP-a. Nije to tako strašno kao afera Reket da se o tome ni riječi ne smije.
Dežulović šuti o tome, jednako kao i ti. Uostalom kao i o ovom metku. No Dežulović je bauštelac. On nadniči po bosanskim unitarističkim pečalbama, jer mu tako mora biti. Ali ti si slobodnjak. Ti nisi pritisnut kao on. Ti to možeš ako toliko voliš Bošnjake. To bi morala biti tvoja patriotska dužnost. Da raskrinkaš one koji Bošnjake izručuju.
Kako si Senade inače jutros? Jesi se naspavo?
Poskok.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>