Published On: Pon, pro 30th, 2019

Kako pojasniti Radmanu da Vinko Puljić i Željko Komšić nisu naši politički predstavnici?

Ima li netko ideju kako ovom čovjeku, ministru RH vlade, pojasniti da Vinko Puljić nije legitimni predstavnik Hrvata u BIH?  I da on nije političar nego čovjek iz Crkve. Teško jer Puljić je bio u više političkih emisija nego svi hr političari u BIH zajedno. A neće u stranku.

Kako Radmanu pojasniti da Puljićeva  funkcija u BIH jeste duhovna a ne politička i da mu nitko od Hrvata u BIH nije dao pravo da govori o našem političkom pravu, da nam crta granice i unutaranja uređenja niti da se bavi nama u tom segmentu naših života?  Govoreći o našem opstanku dok se ni za svoj nije u stanju izboriti bez pet rundi suza i čupanja kose.

Točnije, svaki put kad on, Pujić progovori o tom opstanku  Hrvata u BIH  je sve manje.

RH Vlada kao i Kolinda uporno trube da smo mi suveren i jednakopravan narod. U međuvremenu se mi iseljavamo a dok oni piju kave s onima koji nas izručuju Komšiću. Puljićem. Ili primaju nagradu Isa Beg Isaković. Znaš li Radmane uopće tko je bio Isaković? Ajde proguglaj.

Nego hajdmo obrnuti priču. Zamislimo da netko iz svijeta, netko jak, Rus ili Amerikanac, dođe u posjetu Hrvatima u RH, i na tu temu, opstanka Hrvata u RH sjedne s Bozanićem.

Kako bi se to shvatilo u suverenom hrvatskom narodu u Hrvatskoj?

Ako ste došli po glasove onda to tako recite.

Samo sastanak s Puljićem vam je antireklama. I Mate Granić vam je to trebao reći. Bit će mu bilo lijeno. Njemu je odavno, puno toga lijeno.

I budite uvjereni da će većina BH Hrvata ostati u kućama. Uvedite vize Komšićistima, sarajevski i tuzlanski kanton držite pet sati na granicama,  i dobit ćete glasove.

Do tada nekome drugome glumite državništvo.

Božji blagoslov na sve vas, svako dobro i živjeli.

KOMŠIĆ DOPUSTIO PULJIĆU SASTANAK S HRVATIMA? Vinko je pričao je “o našem opstanku”. Što on ima s nama?

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare