Published On: Pon, pro 30th, 2019

KOMŠIĆ DOPUSTIO PULJIĆU SASTANAK S HRVATIMA? Vinko je pričao je “o našem opstanku”. Što on ima s nama?

Vinko Puljić primio je u subotu 28. prosinca u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu ministra vanjskih i europskih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana.

Glavna tema razgovora bila je zajedničko nastojanje oko stabilnosti, ostanka i opstanaka Hrvata-katolika u BiH kao i potreba zalaganja za dijalog, mir i stabilnost u BiH piše Vinkova novinska agencija.

Puljić dakle nije mogao pričati o PDV-u. Niti mirovinama svećenstva. No zanimalo ga je hoće li RH nastaviti s izdvajanjem love:

Puljić je izrazio  zahvalnost za svu dosadašnju potporu Republike Hrvatske za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH te je poručio kako Crkva u Bosni i Hercegovini računa na nastavak potpore Hrvatske oko opstanka Hrvata u BiH, napose u predstojećem vremenu u kojem Hrvatska preuzima predsjedanje Vijećem Europske unije, piše IKA.

Ima li tko da pojasni Puljiću da on nije politički predstavnik Hrvata u BIH i da netko tko amortizira slučaj Komšić, za pare naravno, nama neće pričati o našim političkim pravima?

Ima li tko da pojasni Radmanu da Hrvati u BIH nisu molitvena zajednica niti političko stada pogubljene tetke kojoj je toliko stalo do časti Hrvata u BIH da i o Uskrsu i o Božiću na domjenke poziva najveću hrvatsku političku prostitutku koju je ovaj narod dao?

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare