Srijeda, 29 svibnja, 2024

KOMŠIĆ DOPUSTIO PULJIĆU SASTANAK S HRVATIMA? Vinko je pričao je “o našem opstanku”. Što on ima s nama?

Must Read

Vinko Puljić primio je u subotu 28. prosinca u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu ministra vanjskih i europskih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana.

Glavna tema razgovora bila je zajedničko nastojanje oko stabilnosti, ostanka i opstanaka Hrvata-katolika u BiH kao i potreba zalaganja za dijalog, mir i stabilnost u BiH piše Vinkova novinska agencija.

Puljić dakle nije mogao pričati o PDV-u. Niti mirovinama svećenstva. No zanimalo ga je hoće li RH nastaviti s izdvajanjem love:

Puljić je izrazio  zahvalnost za svu dosadašnju potporu Republike Hrvatske za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH te je poručio kako Crkva u Bosni i Hercegovini računa na nastavak potpore Hrvatske oko opstanka Hrvata u BiH, napose u predstojećem vremenu u kojem Hrvatska preuzima predsjedanje Vijećem Europske unije, piše IKA.

Ima li tko da pojasni Puljiću da on nije politički predstavnik Hrvata u BIH i da netko tko amortizira slučaj Komšić, za pare naravno, nama neće pričati o našim političkim pravima?

Ima li tko da pojasni Radmanu da Hrvati u BIH nisu molitvena zajednica niti političko stada pogubljene tetke kojoj je toliko stalo do časti Hrvata u BIH da i o Uskrsu i o Božiću na domjenke poziva najveću hrvatsku političku prostitutku koju je ovaj narod dao?

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -