Published On: Sub, velj 4th, 2023

IMBEXILNO NOVINARSTVO: Kako je samo jedna fotografija ubila svu Indexovu antikršćansku propagandu

 Index, bosanski halal portal koji uređuju Komšićeve zubne tehničarke a koji je u vlasništvu samodeklariranog sinjskog pedofila opremio je naslov svog današnjeg  teksta ovako:

Klečavci opet u Zagrebu. Pred njih stali protuprosvjednici, došao i Fred Matić”.

Index dalje piše:

 “Riječ je o okupljanju ekstremnih katolika, njih nekoliko stotina, koji se okupljaju i dogovaraju kroz više udruga.No ovaj put ih je dočekao protuprosvjed u organizaciji Ženske mreže.”

Uz tekst je priložena i ova fotografija koju vidite.

Te niz drugih fotografija.

Dobro pogledajte ovu fotografiju. Pitamo se tko je ovdje ekstreman a tko nije.  Tko  je  zubni  Index tehničar, autor ovog naslova,  bez dara za logiku, kojeg njegova majka Bosanka, nana razbiruša, gospodarica života, dama s profinjenim ukusom  za estetiku i moral,  ipak nije pobacila.

I što je pobogu taj eksremizam?

  • 1.Moliti za život nerođene čovjekove bebe koju smatraš najranjivijom vrstom u svemiru (dakle nju bebu a ne ženu) budući da ti je jasno da niti najkrvoločnije životinjske vrste ne pobacuju, nitko osim čovjeka,

ili

  • protestirati zbog uskrate svetog prava na ubojstvo nerođene bebe, kao “civilizacijskog dostignuća” “najranjivije vrste na svijetu žene” (tako ranjive da joj je dopušteno  oduzimanje tuđeg života) – pravo koje je nekada bilo možda i zakonski potrebno, u uvjetima kolektivnih silovanja ili obuzdavanja žene da nastavi s karijerom, dok se danas pretvarilo  u masovnu pop kulturu “abortus to go”.

Razumijemo da sinjski pedo-uskoci  s Indexa, koji se možda već sutra planiraju braniti od mass tužbi trudnih dalekoistočniuh maloljetnica moraju ekstremistički napadati one koji su protiv abortus to go kulture,  no zašto te ljude, koji o datoj temi imaju drugačiji stav, Imbex bojna naziva klečavcima i ekstremistima?

Nije li osnovno načelo liberalizma, koje navodno i Index zagovara, da svatko ima pravo okupirati javni prostor i na njemu protestirati oko svojih ideja? Osim ako one nisu nacističke i usmjerene ka kršenju ljudskih prava.

E sad Index će reći da je pravo na ubojstvo nečeg što se ne može braniti ljudsko pravo. I time će do kraja razolititi svoj sotonski kolektivni um.

Doista, demokršćanski Andreju, ili demokršćanski HDZ-u Hrvatske, recite nam, zašto je pedofilskim portalima Perecije koji štite korumpirane Komšićeve diplomatkinje, Inbdex kolumniste, kao i sve druge abortuse BH politike dopušteno ovako kolektivno vrijeđati ljude? Što žive, što mrtve, što one koje planiraju ubiti.

U Ustavu i zakonima RH pedofilija je kažnjiva. Kao i cenzura. No u praksi ona vlada medijima u RH.

Kada HDZ Hrvatske planira s provođenjem poštivanja Ustava RH i njenih zakona? Kada svi završe u zatvorima ili možda prije? I zašto HDZ mora odgovarati pred zakonima RH a Index ne mora?

Evo i fotografije blagih, dobrih, tolerantnih, ljudi koji se bore za živote i prava maca i cuka, ne baš toliko i djece, i  kojima je svaki ekstremizam stran, a koju također donosi naš mudri Pedex.hr

Jesu li licemjerne ovakve Indexove prakse kmečanja oko svojih prava i ideja i proglašavnja uvijek sebe ugroženim i naprednim a istovremeno, druge koji se bore za drugačiji svjetonazor našeg društva, dok kleče na koljenima, nazivaju ekstremistima? Sami procjenite.

No unutar umiruće Europe, posve je legitimno da se razvijaju masovni pokreti “Prava na život”. Oni su za sada na desnici , u budućnosti bit će na ljevici. Samo se strpite.

I da pojasnimo Indexovcima riječ eksremizam: ž

Dragi retardusi, nepobačena medijska stoko Hrvatske, ekstremizam je kada pedofil koji je upravo svršio u 15 godišnjakinju na Tajlandu, ili Taiwanu, nama piše o moralu, kada korumpirana indexova novinarka proda dušu korupciji i  halal nacionalizmu a potom napada korupciju i nacionalizam. Ekstremizam je kada nam Borisa Dežulovića nudite kao antifašistu iako znate za njegovu ustašku aferu u Ljubuškom.

Ekstremizam je Index.hr.

Krajnji ekstremizam.

Disclaimer: Mi na Poskoku nismo za brutalnu zabranu pobačaja, jer bi ta praksa razvila sivu zonu i obnovila “prljave kućne zanate”. No jesmo za ekstremnu zabranu zloupotrebe ovog zakona te za dovođenje prakse pobačaja do razine izrugivanja. Do nečeg što društvo osuđuje. budući da su se tehnologije kontracepcije razvile do razine da pobačaj danas doista predstavlja nešto sramotno i nazadno.  U svakom slučaju neodgovorno ponašanje. Baš kao kopanje prstom nosa, nasred trga. Il bilo gdje drugo. Živjeti u 21 stoljeću u društvu gdje se neke osobe javno hvale pobačajima naprosto je primitivno.

Ovaj zakon nije osmišljen kao sredstvo za usputni abortus, u pauzama između dva lakiranja noktiju. A u to se pretvorio.

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Heinrich
Heinrich
1 mjesec prije

U ime Krista protiv degenerista ( indexovci , HDZovci , MOZEMOvci itd … ) Kristova je pobjeda neminovna !

Rvački topli brat
Rvački topli brat
Šta ti kažeš na ovo?  Heinrich
1 mjesec prije

Sve bi to naš mUjko mAček u gasnoj komori rešio

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ove prosvjednice ženska mreža su ustvari INDEXOVCI i njihovi čitatelji 😂😂
Kakve novine takvi i čitatelji od zla oca i još gore majke ,ne možeš ih od gada ni pogledati 🤮🤮

Normalnsu
Normalnsu
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Isprazni zivoti i onda se ubijaju drogiraju rastavljaju i tako dalje.To im je zivot.Jad i bijeda do podne mrze sebe a po podne citav svit

Uje-Binimo se KLEČAVCI svih zemalja i spolova
Uje-Binimo se KLEČAVCI svih zemalja i spolova
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jeste bre, ko će gledati u ovi šarenu gamad,
Odo ja da dreljim u mog pocinčanog suseka, krvavog, snuždenog, iskasapljenog i zakucanog na vrljike. Nema ništa lepše i prirodnije.
.. ali ne leži vraže, imaju GA pravo i oni u jednu ruku, ipak klečimo oko iste STVARKE…
šifra: tebra zipa đale….topli

Last edited 1 mjesec prije by Uje-Binimo se KLEČAVCI svih zemalja i spolova
vitina
vitina
1 mjesec prije

Abortus je jedno kompleksno i bolno pitanje današnje civilizacije koje se ne može riješiti na način da se “prelomi preko noge” sa DA ili NE. Ali mi nije jasno koga i kako ugrožavaju ovi što kleče i mole?

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Abortusu treba pristupiti individualno i pazljivo. Svaka situacija je drugacija. Od mene jedno veliko ne uplitanje vjere u to i ne da izvodjenje abortusa bude kao dobar dan.

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Svaku zdravu trudnocu ne treba prekidati tj ne smijemo. To bi bilo ubistvo.
Abortus nepravilne trudnoce podrzavam ako ugrozava majcin zivot ili ako se unaprijed zna da ce plod patiti nakon rodjenja i slicno.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Auuuu koliko je autor zaostao.

Tako
Tako
1 mjesec prije

Ima tu par zanimljivosti.
Prosvjed organizirala ženska mreža hrvatske, zašto su nazadni, zar ne bi trebala biti X mreža htvatske?
Onda, zastave “duginih” boja, predstavljaju li i oni spol?

PepoX2
PepoX2
1 mjesec prije

Mislim kako ovi momci bolju promociju nisu mogli imati. Kad vidim tko im se suprotstavlja dođe mi da klečim i ja. Ne zna čovjek što bi rekao osim jadna Hrvatska koja na krilima Freda Matića juriša protiv nerođene djece.