Published On: Uto, lis 15th, 2019

Kako je moguće da 10 dana od ubojstva Lane Bijedić policija nema ništa konkretno

Ubojstvo Lane Bijedić misterija je bez presedana u Hercegovini, ali i šire. Deseti dan od kobne nedjelje, kad je 19-godišnja djevojka pronađena mrtva u rijeci Studenčici pored Ljubuškog, policija nema ništa konkretno – nitko nije uhićen niti je dosad saslušan u statusu osumnjičenog.

Kako je to zapravo moguće u vrijeme modernih tehnologija, nadzornih kamera, suvremenih sistema kontrole i naprednih načina policijskih istraga, pitanje je koje Mostarci, Bosanci i Hercegovci već danima postavljaju.

Kad nema konkretnih akcija i dešavanja javnost je osuđena da špekulira, a mediji da iznose kontradiktorne informacije koje samo zbunjuju javnost. Dobro obaviješteni izvori kažu da su zbunjeni i istražitelji koji kao po metodi “dubokog oranja” nasumično traže ubojicu samo dokazujući da ne znaju u kojem smjeru da krenu.

A samo ubojstvo desilo se kao u popularnoj skandinavskoj seriji na granici dviju administrativnih jedinica, dva hercegovačka kantona te se za njegovo rješavanje očekuje naporan rad naših različitih policija i agencija, koordinacija i suradnja.

Ipak, deseti dan od nedjelje kad je ribar u Studenčici pronašao tijelo ove djevojke, policija i tužiteljstvo su i dalje na nasumičnom traganju za ubojicom, čekajući naloge za izuzimanje dva ili više automobila koji bi mogli donijeti kakav-takav trag.

Ne treba biti policijski ekspert pa ustvrditi da će se, kako vrijeme bude odmicalo, do tragova teže dolaziti te da je sigurno istraga već morala donijeti konkretne rezultate, prenosi klix.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare