Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Kako je hrt ukrao Penavićku..

Must Read

HRT , perecijska državna TV. intervju sa Obaminom šeficom protokola koja se preziva Penavić – Marshall. U prilogu je najavljuju kao gđu, Maršal, ovo Penavić se ispušta, bečka konjušnica oduvijek je bila slaba na strana prezimena.

 Pred kraj priloga reklo Penavik umjesto Penavić, ako pak mora biti Penavić nek je onda amerikanizirana verzija.
Tijekom priloga strogo se pazilo da se ne spomene da je žena po ocu od fakin Širokog, tj. kaka-fuj-to  Hercegovine, al se nije izbjeglo naglasiti da je mama Meksikanka. Makar bila meksički berač pamuka atraktivnije je to od prostog hercegovačkog ćaće. 
Tijekom razgovora pita je voditeljica jel vam tata govorio o korijenima i o domovini.  Je je, kaže ona gđa Maršal kojoj su upravo odrezali pola prezimena i prekucali je na RH korijene.
Prosječan tv gledatelj Konjušnica TV-a  zaključio je da je ta fina žena iz RH i da je tata oduševljen Hrvatskom. A on je jadan za života samo pričao o gangi, švercu duvana, žandarima, hajducima i poskocima…
Mater i HRT-u. Fala.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -