Published On: Pon, kol 23rd, 2021

Kada će Youtube početi uklanjati clipove koji veličaju presuđene ratne zločince Armije BIH?

“Specijalni Odred Armije RBiH “ZULFIKAR ALIŠPAGO ZUKA”, pojavio se u ljeto 1992.godine na Igmanu. Sačinjen uglavnom od dobrovoljaca, naoružan do zuba, dobro uniformiran kao takav, naslučivao je da će ostaviti neizbrisiv trag u borbama za nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu.

Komandant Zuka sa manirima oficira Legije stranaca, brzo je dobio epitet besmrtnog ratnika, naprosto je plijenio naklonost svakog bosanskog čovjeka i svi hrabriji vojnici su željeli biti dio njegove jedinice.

Zuka je napustio udobni dom i biznis u Frankfurtu, sa sobom donijeo je i ratne vještine “SPECIJALCA” ronilačko diverzantskog iz bivše nam vojske.

Svu udobnost zamjenivši za ratnu neizvjesnost svoga naroda, kojeg je došao da pomogne i spašava od uništenja sa Odredom svojih dobrovoljaca iz svih dijelova BiH i Sandžaka…

Ovo je odlomak iz ratne knjige “Povratak iz mrtvih” autora Emir Čovića Tole koja se danas posve normalno može nabaviti u svim knjižarama Sarajeva, Zenice,  Jablanice, Konjica i drugih etnički očišćenih gradova od strane Armije BIH.

I ništa to ne bi bilo sporno da na snazi nije Inzkov zakon o negiranju zločina i da odred Zulfikar nije osuđen u svojoj zapovjednoj i direktnoj strukturu. Naravno nalogodavci genocida u Grabovici za sada se ponašaju kao da ništa nemaju s tom jedinicom.

Istovremeno dok Facebook i Tviter uklanjaju sadržaje koji veličaju presuđene zločince na Youtube kanalu posve slobodno se veliča ovaj odred, koji je počinio najbrutalniji genocid nad nekim mjestom, tijekom rata 90.

Odred Zulfikar osobno je imenovao Sefer Halilović promijenivši mu ime iz Handžar divizija u Zulfikar.

Handžar divizija je SS odred koji se zapravo nikada nije niti ugasio. 1945 odlaze u Palestinu ubijati židove. 1992 osvanuli su u Sisku gdje su se proslavili ubojstvima zarobljenih Srba. Potom odlaze na borbe u Bosnu gdje surađuju s fašističkim odredima HOS-a Nakon antifašističke pobjede HVO-a nad fašistima HOS-a , Handžar divizija mijenja ime u Zulfikar, što znači Muhamedov mač. I postaju klasična mudžahedinska postrojba.

1993 u rujnu čine genocid u Grabovici.

No kako vidimo njihova “slava” još uvijek tinja. I to uz pomoć Googla i Youtubea. Tako tvrtka čiji je većinski vlasnik Židov, promovira postrojbu koja je proizišla iz nacističke postrojbe Armije BIH koja se zvala “Handžar divizija”.

Većina pripadnika ove nacističke postrojbe, koja je počinila genocid u Grabovici, korisnici su proračuna FBIH i umirovljeni su kao pripadnici Armije BIH. Što je još jedan dokaz da Šefik Džaferović mora ići u zatvor. Ili ove zemlje biti neće.

Podsjećamo, s Youtuba su ukinute na stotine clipova koji veličaju presuđene ratne zločince HVO-a i VRS-a,

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x